Šta je novo?
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.643
Charlie Sheen

CharlieSheen.jpgČarli Šin rođen je kao Carlos Irwin Estavez 3. septembra 1965. godine u Njujorku. Njegov otac je takođe bio glumac, a njegova polubraća imala su neuspešne pokušaje u ovom poslu.

Svoj filmski debi Čarli Šin imao je sa samo devet godina u filmu "Egzekucija detektiva Slovaka", u kom je glavnu ulogu igrao Šinov otac. Kao tinejdžer, bio je producent i režiser lokalnih niskobudžetnih filmova. U ovom poslu je bio sa svojim prijateljem, danas velikim glumcem, Šonom Penom. Kako bi se posvetio glumačkoj karijeri, Čarli Šin napustio je srednju školu, i to samo nekoliko nedelja pre maturiranja.

Ubrzo je ostvario prvi veći uspeh ulogom u filmu "Wall Street" sa Majklom Daglasom. Najveće uspehe beleži početkom devedesetih godina ulogama u filmovima "Mornaričke Foke" i "Hot Shots".

Bio je jedan od osnivača i suvlasnik producentske kuće pomoću koje je došao do nekoliko klasičnih američkih akcionih uloga.

Svoj kontroverzni privatni život nije mogao da sakrije od medija - nekoliko puta se lečio od zavisnosti od alkohola i droga, dobio je kaznu zbog korišćenja usluga prostitutki i bio hapšen zbog zlostavljanja bivše devojke.

Ima ćerku iz veze sa devojkom iz srednje škole. Venčao se sa manekenkom Donom Pele, ali se od nje razveo 1995. godine. Juna 2002. godine venčao se sa glumicom Deniz Ričards, sa kojom danas živi u Los Anđelesu.


Kod:
http://www.imdb.com/name/nm0000221/
 
Top