Centar grada bez grejanja

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Centar grada bez grejanja












Izvor:
Novosti.rs







Zbog kvara na magistralnom toplovodu u Bulevaru kralja Aleksandra nastao je prekid grejanja u centralnoj gradskoj zoni. Radijatori će ponovo biti topli u ponedeljak ujutru.

STANOVNICI centra grada, u bloku ivičenom Ulicom kneza Miloša, Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Masarikovom i Kralja Milana, koji su u subotu po podne ostali bez isporuke toplotne energije iz TO „Dunava“, prema najavama iz „Beogradskih elektrana“ grejanje će dobiti u ponedeljak 19. marta u ranim jutarnjim časovima.



bgd-bulevar_310x186.jpg



Do prekida u snabdevanju je došlo zbog kvara na magistralnom toplovodu na raskrsnici Uluce Desanke Maksimović i Bulevara kralja Aleksandra. Ekipe „Elektrana“ kvar su locirale ispod tramvajskih šina, na dubini od oko dva metra.

Zbog neophodnih radova na sanaciji ovog kvara došlo je i do izmene u redu vožnje tramvaja na linijama „6“ i „7“ i autobusa „24“. Tako „sedmica“ saobraća preko Slavije umesto preko Resavske ulice, u oba smera, dok će „šestica“ umesto do Tašmajdna, od Ustaničke saobraćati do Omladinskog stadiona.


Autobus sa linije „24“ u smeru ka Dorćolu saobraćaće trasom Njegoševa - Beogradska - Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom ka Dorćolu.


 
Natrag
Top