Ceca se verila?

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Ceca se verila?


Folk pevačica Ceca Ražnatović dobila je za Novu godinu od dečka Vladimira Cvetkovića prsten, verenički ili ne, pitanje je sada!



Novosadski maneken poklonio je svojoj dragoj prsten i to u noći prelaska iz stare u Novu godinu, objavio je list "Svet".

Međutim, iako su mnogi Cveletov gest povezali sa eventualnom veridbom poznatog para, iz pevačicinog piar tima su demantovali ovu vest, kratko saopštivši "Nisu se verili!"

Cecina neimenovana bliska prijateljica je za list "Alo" rekla da se pevačica, kada je videla dobro poznatu kutijici, totalno zbinila.

"Ceca nije očekivala ovakav poklon, ali se mnogo obradovala kada je otvorila kutiju jer joj se prsten jako dopao", rekla je ona ne otkrivši da li je u pitanju veridba.

Pevačica je poznata po tome da neguje naše običaje, pa bila ovo veridba ili ne, prsten kao poklon, naročito u novogodišnjoj noći, uvek asocira na predstojeći brak.

Ceca je nedavno gostujući u emisiji "Magazinu In" rekla da njih dvoje ništa ne planiraju i da za sada ne razmišljaju o braku, ali "nikad se ne zna".

Jedno je sigurno - Ceca i Cvele su definitivno par koji je obeležio proteklu godinu na domaćoj estradi, a s obzirom da je ovo prva ozbiljna Cecina veza od smrti njenog supruga Željka Ražnatovića, za očekivati je da završi brakom.



Izvor: Svet
 
Natrag
Top