Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Draga znam da ćeš me ti razumeti. Moram nešto da te pitam.
Da li je neko javio da stižem pa su svi pobegli ili je ovo čista slučajnost!:ugeek:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Draga znam da ćeš me ti razumeti. Moram nešto da te pitam.
Da li je neko javio da stižem pa su svi pobegli ili je ovo čista slučajnost!:ugeek:

Mislim da si trebala na suptilniji nacin da nagovestis da ces da pocnes da lupas, pocinjem da verujem da ipak nisu svi navikli :(

A ja sam ti niko, a?
:swoon:
:-(

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Mislim da si trebala na suptilniji nacin da nagovestis da ces da pocnes da lupas, pocinjem da verujem da ipak nisu svi navikli :(

A ja sam ti niko, a?
:swoon:
:-(

Nemoj popreko da me gledaš draga, nije mi to bilo ni na kraj pameti.
Samo znam da si ti navikla!:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
sweet_dreams_005.jpg

Laku noc :dtyste:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Iskreno, nekad i mene iznenadis ali se junacki "drzim", za sajt vec ne garantujem :lol:

U tom slučaju su moji sati na SF odbrojani. Možda bi trebalo malo da me nema. :???:
Ako ti ne možeš da garantuješ bezbednost onda sam sigurna da ni B.R. ne može.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pa to nije lepo, uopšte! Pomisliću da me izbegavaš!
Da li je neko javio da stižem pa su svi pobegli ili je ovo čista slučajnost!
Ne, Mars, samo imaš loš tajming. Dok smo mi ovde pričali, ti si ko zna šta radila. :beee: I onda, kad se to zadovoljstvo završilo, setila si se nas... To tako ne ide! :acute:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
U tom slučaju su moji sati na SF odbrojani. Možda bi trebalo malo da me nema. :???:
Ako ti ne možeš da garantuješ bezbednost onda sam sigurna da ni B.R. ne može.

Mars, sve vise se gubimo po forumu... Sinoc te cekala ovde, na kraju pozelela laku noc, sad vidim da si ti pozelela na drugoj temi... Skoro bih te sacekala ovde :(

Ma bezbedna si ti sa svim onim cudesima, tenkovima, autobusima i da ne nabrajam ali u pravu si za Bata Raku, ni on ne moze da garantuje bezbednost SF kad si ti prisutna... :blum3:

Natrag