LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Da, to mi je omiljena tema, obratite paznju na broj pregleda, to sam ja "napravio", obozavam Barsu
Eto kako se brzo sporazumemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, to mi je omiljena tema, obratite paznju na broj pregleda, to sam ja "napravio", obozavam Barsu
Ако ћемо поштено, на мене је највећи утицај оставила Аустро-Угарска. Али, да се не понављам ...Ma jel' moguće?! U Srbiji, zemlji s minimumom turskog uticaja?
Ti si mod, očekivao sam više! Promeni moj originalni post, da izgleda isto tako. Ovo nije ništa.Eto kako se brzo sporazumemo
Na tebe, jel'? Jesi ti Srbija? 'Ajde beži!Ако ћемо поштено, на мене је највећи утицај оставила Аустро-Угарска. Али, да се не понављам ...
Србија, него шта, али помало из прека yes3.Na tebe, jel'? Jesi ti Srbija? 'Ajde beži!
Ti si mod, očekivao sam više! Promeni moj originalni post, da izgleda isto tako. Ovo nije ništa.
Слушај ти Бељо! Ова "нова" је старија од тебе месец дана! Пази како се понашаш yes3!Vas dve nove, imam još jedan poslić za vas. ''Obradite'' ovu temu: Život u stanu ili u kući.
Lepo: popuniš anketu. To će biti dovoljno.Слушај ти Бељо! Ова "нова" је старија од тебе месец дана! Пази како се понашаш yes3!
Је л' хоћеш да јој дамо вештачко дисање, "уста на уста" или шта? Ено је тамо, стоји, мирује...Нисам сигурна како да је обрађујемо :???:!
Ја не могу! Неодлучна сам :rofl2:!Lepo: popuniš anketu. To će biti dovoljno.
Ti si ona nova, starija mesec dana? I ne možeš da se odlučiš? Onda svoje nedoumice iznesi u odgovoru na temu. Snađi se, po bogu! Jesi starija il' nisi?!Ја не могу! Неодлучна сам :rofl2:!