- Učlanjen(a)
- 20.06.2011
- Poruka
- 27
Чекам :curtsey:...твој следећи пакосни коментар yes3!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Došla si! Baš mi je drago. A tu pakost ću ostaviti za sutra.Чекам :curtsey:...твој следећи пакосни коментар yes3!
Бељо, је л' теби није добро? Шта се дешава, ко то говори из тебе :acute:?Došla si! Baš mi je drago. A tu pakost ću ostaviti za sutra.
Ti to meni nešto? Nisam neki ljubitelj dočeka po klubovima isl. Večeras idem u jedan takav. Nema mi druge do da se napijem.Бељо, је л' теби није добро? Шта се дешава, ко то говори из тебе :acute:?
Ово је нешто озбиљно! Нисам баш у току али се придружујем добродошлици.'De je ona Golden? Radi? Nema veze, videće sutra.
Treba malo spustiti loptu. Golden je bila na tapetu i mi s foruma smo je podozrivo gledali (kako i ne bismo, posle slučaja Donce13, koji je pokrenuo lavinu promena na forumu) kad se pojavila. Baš je bila trn u oku. I još s onim čet slovima ch, sh, dj... Mnogi su tako izneli svoje nedaće, pa nestali. Ali Golden je ostala i sada je zvanično priznata! Dobro došla!
Уф што си нешто летаргичан, нисам навикла. Па добро, да не будем шит, пружам ти руку. А дочеке уопште не волим, камоли по клубовима или ресторанима - фууууј. Не завидим ти. 'Ајде, не кукај, преживећеш. Немој само да возиш пијан :acute:Ti to meni nešto? Nisam neki ljubitelj dočeka po klubovima isl. Večeras idem u jedan takav. Nema mi druge do da se napijem
Neću uopšte da vozim. Idem autobusom. A onda... Ne znam, smisliću. Šta piti? Čime se opiti? Vino ili rakija?Немој само да возиш пијан :acute:
Пиј оно од чега ће мање да те боли глава. Немој да сутра будеш к'о наџак-баба yes3.Neću uopšte da vozim. Idem autobusom. A onda... Ne znam, smisliću. Šta piti? Čime se opiti? Vino ili rakija?
Лепо се проведи. И теби срећна Нова годинаDa, da... Aj zdravo! Vidimo se sledeće godine! Uživaj. I da, srećna Nova godina.
'De je ona Golden? Radi? Nema veze, videće sutra.
Treba malo spustiti loptu. Golden je bila na tapetu i mi s foruma smo je podozrivo gledali (kako i ne bismo, posle slučaja Donce13, koji je pokrenuo lavinu promena na forumu) kad se pojavila. Baš je bila trn u oku. I još s onim čet slovima ch, sh, dj... Mnogi su tako izneli svoje nedaće, pa nestali. Ali Golden je ostala i sada je zvanično priznata! Dobro došla!