Cane i Šapić obišli Halu sportova: Sve je spremno za koncert "Partibrejkersa"

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.546
Cane i Šapić obišli Halu sportova: Sve je spremno za koncert "Partibrejkersa"
BlicOnlie
Uoči predstojećeg besplatnog koncerta grupe „Partibrejkersi“, koji organizuje opština Novi Beograd, predsednik opštine Aleksandar Šapić i Zoran Kostić Cane, pevač i frontmen grupe „Partibrejkersi“ obišli su danas Halu sportova, u kojoj teku pripreme za koncert.

670936_partibrejkersi-i-sapic-foto_f.jpg

Aleksandar Šapić i Zoran Kostić Cane obišli su danas Halu sportova
Organizovanjem koncerta, zaokružiće se niz različitih besplatnih zabavnih, kulturnih i sportskih dešavanja koje je opština Novi Beograd sprovodila tokom letnjih dana.

- Novobeogradsko kulturno leto završavamo koncertom grupe „Partibrejkers“. U Hali je sve spremno, već je skoro sve popunjeno, a pre tri nedelje smo napravili presedan i jedan kontigent karata obezbedili i za sve one koji nisu iz Novog Beograd, za građane iz cele Srbije. Novi Beograd je uvek bio otvoren za sve, i mislim da će se svi koji dođu u petak lepo provesti. Mi ćemo, od jeseni nastaviti da za naše građane organizujemo i nova dešavanja, tako da ih za Novu godinu čeka jedno lepo iznenađenje - rekao je Šapić.

Koncert će imati i humanitarni karakter jer će na više mesta u Hali biti postavljene kutije Humanitarne fondacija Novi Beograd, tako da će svi koji budu želeli moći da pomognu svojom donacijom.

Fontmen legendarnih "Brejkersa", Zoran Kostić Cane, i sam Novobeograđanin, rekao je da ga za Halu spotova vezuje lepe uspomene, još kad je kao mali dolazio da gleda košarku, a kasnije i da nastupa.

- Ovde smo prvi put svirali još davne 1985. godine, dobro nam je poznato, i biće sigurno super. Daćemo sve od sebe da na koncertu bude dobra atmosfera - rekao je Cane „Partibrejkers“.

Građani su karte za koncert mogli da dobiju lično, u Servisnom centru opštine Novi Beograd, svakog radnog dana od 8 do 20 časova i do popune mesta.
 
Natrag
Top