Buckama seks otežaniji

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Buckama seks otežaniji

021
Debeljuca.jpg

Prekomerna telesna težina nije loša samo za zdravlje – ona ometa i seksualni život, naročito kod žena, otkrili su francuski naučnici.

U najnovijoj studiji u kojoj je učestvovalo oko 10 hiljada Francuza i Francuskinja između 18 i 69 godina, stručnjaci su sakupljali informacije o seksualnim iskustvima ispitanika i analizirali rezultate na osnovu indeksa telesne mase (ITM).

Ispostavilo se da gojazne žene (čiji je ITM 30 ili više) mnogo teže pronalaze partnere nego žene prosečne težine, kao i da su u toku prošle godine imale 30% manje seksa. Sa druge strane, gojazni muškarci nemaju istih problema sa nedostatkom partnera, ali češće imaju probleme sa erektilnim disfunkcijama u odnosu na muškarce sa normalnim ITM-om.

Prethodne studije na istu temu došle su do sličnih zaključaka, ali su istraživači bili iznenađeni razlikom u načinu na koji debljina utiče na seksualni život pripadnicima suprotnih polova.

"Možda su žene tolerantnije prema bucmastim muževima, nego muškarci prema takvim ženama", kaže Kej Velings, jedan od koautora studije.

Stručnjaci upozoravaju da gojaznost stvara rizik od dijabetesa, depresije i urinarne inkontinencije, što sve može kočiti zdrav i ispunjavajuć seksualni život. Osim toga, esktremno gojazni ljudi imaju problem sa mišićima i kostima, zbog čega nisu u stanju da vode ljubav poput ostalih.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Možda, nisam u toj koži, al' što zna da bude interesantno drugoj strani... :dance2:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ma, pokrenuo sam temu jer mislim da to uopšte nije istina.

Mršava ili debela, nevažno ako je dobar sex.

Ja mislim da je istina......ali ne znam......nisam tako nešto probao....ugavnom do " bantam " kategorije......

Kako mešaš karte ....taka ti sudbina......

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Joj, ne znam. Pitanje je da li pričamo o klasičnim bucama, sa par kila viška, ili o ovakvim kao sa slike.
Ako su u pitanju prve, tu mogu sasvim slobodno da kažem da nema veze sa kilažom.
Ali ove druge, kao ova na slici, verovatno imaju problema i nisu tako pokretljive, a o maratonima ne možemo ni da pričamo, osim ako mogu da budu pasivne.
Imala sam dragu koleginicu u jednoj od prethodnih firmi u kojima sam radila, koja je bila nekoliko cm niža od mene, recimo oko 1,70m a nekih 140-150kg.
Elem, baš tada, u firmi u kojoj smo radile, nađe ona dečka, našeg tadašnjeg kolegu, oboje se zaljube do ušiju, ona zatrudni i venčaju se.
On je, inače, bio i ostao sasvim normalne građe, čak se može reći i "suvonjav".
Kako je uopšte mogao bilo šta da uradi sa njom, samo on zna, ali svaka mu čast.
Ona je jedno divno stvorenje, tako da mu očigledno i pored takvog izgleda, nije bilo teško da se zaljubi u nju, a pričala mi je čak o seksualnim maratonima koje su imali na početku veze, tako da izgleda da težina ipak nema mnogo veze, i ne utiče bitno na kvalitet seksa.
Što se muških buca tiče, takođe je potpuno nebitno. Možda se malo brže zamore, ali promene pozu pa nastave. :)

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Što se muških buca tiče, takođe je potpuno nebitno. Možda se malo brže zamore, ali promene pozu pa nastave. :)

Hahaha, ova ti je dobra.... promene pozu pa nastave...hahahaha

Ali,.... cek da dodjem sebi.... da nisam video da si iz Beograda pomislio bih da smo bivse kolege. Imao sam isti slucaj, mada je koleginica bila jos niza i isto se udala za momka koji je bio ono....sasvim simpatican, lep i jednostavno
rekoh sebi ovom nesto fali, ma nemoguce je bre...ne verujem u te fazone tipa volim debele. I naravno bio sam u pravu kod upoznavanja tip je imao govornu manu. Tako da ne verujem bas mnogo u to da ni tom tvom kolegi nisu bas sve ciste ali ajde... sve je moguce.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Hahaha, ova ti je dobra.... promene pozu pa nastave...hahahaha

Ali,.... cek da dodjem sebi.... da nisam video da si iz Beograda pomislio bih da smo bivse kolege. Imao sam isti slucaj, mada je koleginica bila jos niza i isto se udala za momka koji je bio ono....sasvim simpatican, lep i jednostavno
rekoh sebi ovom nesto fali, ma nemoguce je bre...ne verujem u te fazone tipa volim debele. I naravno bio sam u pravu kod upoznavanja tip je imao govornu manu. Tako da ne verujem bas mnogo u to da ni tom tvom kolegi nisu bas sve ciste ali ajde... sve je moguce.

Ma on je delovao sasvim normalno, jedino je bio malo "naporan" i nekako "usporen". Ja nisam imala živaca ni da razgovaram s njim, al' eto, moja draga koleginica se usrećila. :)
To joj je bio prvi i jedini dečko u životu. :dntknw:

Natrag