Šta je novo?

Bryce Aime, dizajner kojeg obožavaju Rihanna i Paris, stiže na Dreft Fashion Week

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Bryce Aime, dizajner kojeg obožavaju Rihanna i Paris, stiže na Dreft Fashion Week
Izvor: Slobodna Dalmacija
24-11-2010


aime1.jpg

Najveća mlada zvijezda London Fashion Weeka - Bryce Aime, predstavit će svoju kolekciju proljeće/ljeto 2011. na Dreft Fashion Weeku Zagreb.

Porijeklom Parižanin, s trenutnim sjedištem u Londonu, školovan je na prestižnom londonskom koledžu Central St. Martin's. Njegov izuzetni talent rano je prepoznat (iako kao mali nije oblačio lutkice, već gradio gradove od kartona), a njegova futuristička kreacija koju je mega popularna
Rihanna nosila u svom spotu za pjesmu „Hard“, vinula ga je na sam vrh liste najtraženijih dizajnera današnjice.

Rihanna, čiji je styling opisan kao jedan od najrazornijih i najmoćnijih, samim odabirom ove apokaliptične haljine dokazuje koliko su kreacije Brycea moćne, a sama haljina proglašena je umjetničkim djelom i najdražom haljinom londonskih blogera u 2009. godini.


Kreacije ovog talentiranog dizajnera inspirirane su umjetnošću i arhitekturom (za njegov studio svi komentiraju da izgleda kao arhitektonski, a ne modni studio), a o jedinstvenosti samih kreacija govori i rečenica koju i sam dizajner naglašava: „U studiju imam tek nekoliko rola tkanine, nisam tvornica!“. Iako dizajnira u Londonu, odjeću proizvodi u Francuskoj.


aime3.jpg

Njegova nova kolekcija koju će predstaviti na ovosezonskom DFWZ-u inspirirana je tradicionalnim istočnoazijskim kazališnim kostimima, što će zagrebačkom tjednu mode donijeti dašak orijenta.

Za modu kaže: „Ona je poput zelenog čaja, ili ti se sviđa ili ne. Ona nikada ne može biti dosadna, jer uvijek dolazi u drugačijem obliku, na drugačijim ljudima i u drugačijim sezonama. To je jednostavno - ciklus! Moda nikad nije dosadna!“, a mi bismo nadodali: kada je Bryce u pitanju, dosada definitivno ne postoji.


Bryce je nedavno otvorio i vlastiti boutique u prestižnoj londonskoj četvrti Chelsea, u susjedstvu
Jean Paul Gaultiera, Jaspera Conrana i drugih modnih velikana, koji sve češće posjećuju i čije kreacije nose mnoge slavne osobe poput sestara Paris i Nicky Hilton, Amber Rose, Lady Lloyd i ostalih...
 
Top