Brojne žene ne žele se upuštati u seksualne odnose jer smatraju da su debele

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
A ti misliš nađeš "debeljucu" samo je pogledaš i ona već vrišti od višestrukih orgazama?

U tu teoriju ne zalizim ali je poenta teksta da postoje devojke koje se stide svoga tela i izbegavaju seks a mi smo se svi prethodni složili da muškarci kada vole u opšte ne obraćaju pažnju na te nesavršenosti...

Pogresno shvacena poenta. Naucno je dokazano da punije zene brze dozivljavaju orgazam. Ne mogu da se setim gde sam tacno video taj clanak ali cu ga pronaci ovih dana i dodati ovde

Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
Mislim da je važno da je žena uredna...ženstvena i maštovita..i da to nema veze sa kilogramima....ukusi su različiti...:yea:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Jednom prilikom sam rekla decku da mi se ne svidja to i to na meni, a on mi je odgovorio

vidi stvarno..da mi nisi to rekla ja ne bih ni primetio...Tako da...ne mora sve da se prica...

A i u mraku se nista ne vidi...vec samo oseca.....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ne kontam kakve to jbn veze ima. Cinjenica je da "debele" zene mnogo brze i lakse dozivljavaju orgazam od "mrsavih". Zar nije to ono sto muskarac najvise i zeli - da dovede zenu do vrhunca?
Pa, onda, o cemu mi ovde diskutujemo?
Muškarac najviše želi da dovede sebe do vrhunca, da se ne lažemo... ;) A ovde pričamo o kompleksu punijih žena, znači žene koje retko stižu do tog tvog "istraživanja"...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ja znam mnoge muskarce kojima je sex sa punijom zenom san..bas takve vole..ukusi su razliciti a sex je uvek dobar kad su oboje za njega raspolozeni..tako da..treba se opustiti i uzivati..to je jedini uslov za dobar sex..koga briga za neki kilogram viska..:))

Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
ja znam mnoge muskarce kojima je sex sa punijom zenom san..bas takve vole..ukusi su razliciti a sex je uvek dobar kad su oboje za njega raspolozeni..tako da..treba se opustiti i uzivati..to je jedini uslov za dobar sex..koga briga za neki kilogram viska..:))

tako je !
kreza.gif

Natrag