Britanac smršao čak 293 kilograma

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Britanac smršao čak 293 kilograma

Reč mršavljenje baš i nije odgovarajuća za Britanca Kolina Korfelda koji je uspeo 'skinuti' čak 293 kilograma i od nepokretnog čoveka koji je bio vezan za krevet postao atraktivan i zgodan mladić.

Hraneći se nezdravom hranom i ispijajući ogromne količine piva, Korfeld je težio čak 380 kilograma i bio u potpunosti nepokretan.

Međutim nakon operacije smanjenja želuca i otklanjanja viška kože, Britanac vodi posve zdrav i aktivan život. Sada njegova težina iznosi blizu 97 kilograma, a Korfeld svakodnevno pazi na to kakvu hranu unosi u organizam.

"Sada mi je potrebno dva sata kako bih ručao. Čim pojedem dva zalogaja već se osećam sitim, pa moram sačekati izvesno vreme da se ta hrana prevari kako bih mogao nastaviti s jelom. Ali, ipak sam sretan kazao je Korfeld", dodajući kako još uviek ima zdravstvenih problema jer je godinama bio nepokretan.

Operacija želuca je koštala nešto više od 35 hiljada eura, a novac je obezbedila Korfeldova majka koja je prodala kuću kako bi pomogla tada nepokretnom sinu.

Kolin je želudac operisao u 2006. godini, no kako tvrdi još uvek ima problema da se navikne na dijetu i 'rigorozne' mere kada je u pitanju prehrana.

"Hrana je bila nešto u čemu sam pronalazio utehu, no to mi je odjednom oduzeto. Međutim, operacija je nešto najbolje što mi se desilo u životu“, kazao je Korfeld dodajući kako mu je ova godina bila izuzetno teška jer je išao na operaciju otklanjanja viška kože, ali se nada kako će nova 2010. godina biti uspešna te da će uspeti pronaći zaposlenje.

Izvor: B&L

Natrag