Brisanje farbe sa lica

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Kao prvo, treba napraviti pripremu, pre farbanja, uglove lica treba namazati masnijom kremom, ali paziti da krema ne ide preko kose, jer će kosa slabije primiti farbu.
E sad, one tamnije nijanse, koliko sam čula (nisam probala), posle farbanja, mogu se istrljati peplom od cigarete.
Par puta mi se desilo da sam farbu sasvim slučajno skinula alkoholom, jer sam u isto vreme dok mi je farba stajala na glavi imala i masku na licu, pa sam posle pranja krenula da očistim lice, i skinula se i farba sa kože.
Ono što je definitivno najbolje, u prodavnicama frizerskih zadruga ili "Stevan still"-a, kojima možete da nađete sve što se tiče kose, gde se frizeri snabdevaju, ali mogu da kupuju svi, ranije su mogle da se nađu i maramice za skidanje farbe. One su stvarno super, i skidaju sve bez ikakvih problema.
Opet, sve to zavisi i od kvaliteta farbe, jer su neke dobre za kosu, a neke nisu. Neke čak posle farbanja i kad je suva kosa ostavljaju tragove na odeći.
Svima toplo preporučujem "Garnier". Odlična za kosu, nema problema posle farbanja, dugo traje, a kosa nikad nije tako lepa kao posle farbanja, jer ova farba služi praktično i kao pakovanje, ima duplu dozu malinovog ulja a za kosu ne postoji ništa bolje, bar po meni.
 
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Moje iskustvo je sledeće, prvo očistim ofarbane delove 3% hidrogenom a nakon toga dovršim skidanje sa "Kosili" bebi mlekom...

Kod mene se kao najlošija farba pokazala "Pallet" a "Londa", "Garnier" pa i naša "Aura" kao sasvim zadovoljavajuće...
 
Član
Učlanjen(a)
12.08.2010
Poruka
10
najbolje se skine pepelom.deluje malo bezveze,ali uklanja fleke od farbe 100 %
 
Natrag
Top