Brisanje facebook naloga???

Učlanjen(a)
14.09.2011
Poruka
0
DA LI BI KO ZNAO DA MI ODGOVORI, AKO OBRISEM TRAJNO FACEBOOK NALOG DA LI MI OSTAJE E-MAIL ADRESA KOJU SAM NAPRAVIO KAD SAM OTVORIO FACEBOOK NALOG??? DA LI SE I ONA GASI SA NALOGOM? E-MAIL ADRESA JE NAPRAVLJENA U YAHOO MAIL.
UNAPRED HVALA SVIMA!!!!!
VELIKI POZDRAV!!!yes3
 
LEGEND
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
9.187
Kako da izbrisem profil sa facebook-a.....<br>

Kako deaktivirati Facebook profil?

Deaktivacija Facebooka je postupak kojim stavljate račun u stanje mirovanja, što znači da se nakon toga vaše ime neće prikazivati u rezultatima pretrage, a korisnici Facebooka neće moći vidjeti vaše podatke.
1. korak
Prvo se morate prijaviti na www.facebook.com, upisivajući vašu e-mail adresu i lozinku.
2. korak
Na Facebook sučelju odaberite Account (Korisnički Račun), te kliknite na Account Settings (Postavke korisničkog računa).
deaktivacija-facebook-profila-postavke-korisnickog-racuna-33.jpg

3. korak
Odaberite opciju Deactivate Account (Deaktiviraj korisnički račun) koja se nalazi na dnu stranice.
deaktivacija-facebook-profila-moj-korisnicki-racun-deaktiviraj-34.jpg

4. korak
Obavezno je odabrati jedan od ponuđenih razloga za deaktivaciju Facebooka. Također imate opciju kojom možete zabraniti primanje e-mail poruka od Facebooka (Email opt out). Nakon toga kliknite na Submit (Potvrdi) na dnu stranice. Time ste deaktivirali svoj Facebook profil.
U slučaju da želite ponovno aktivirati svoj račun potrebno je prijaviti se na Facebook. Svi vaši podaci će biti vraćeni u stanje u kakvom su bili prije deaktivacije profila.
Kako izbrisati Facebook profil?

Osim deaktivacije postoji i mogućnost trajnog brisanja profila, nakon čega više nije moguće vratiti svoj Facebook profil niti informacije koje ste imali na Facebooku.
1. korak
Prvo se morate prijaviti na www.facebook.com, upisivajući vašu e-mail adresu i lozinku.
2. korak
Kliknite na sljedeći link - https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account, te potom na Submit (Potvrdi).
trajno-brisanje-facebook-profila-izbrisi-moj-korisnicki-racun-35.jpg

Kada ovo napravite, vaš račun ulazi u postupak brisanja. Ako se ipak predomislite i odustanete od brisanja svog računa, potrebno je ponovno se prijaviti na Facebook sa svojim podacima (e-mail adresa, lozinka) u roku 14 dana od slanja zahtjeva za trajno brisanje. U slučaju da ste sigurni da želite trajno izbrisati račun, nemojte se pokušavati prijaviti jer ćete time poništiti zahtjev za brisanjem Facebook profila.
 
Natrag
Top