Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
“A Sinu” Govori: “PRESTO je TVOJ BOŽE vavek veka… I opet: Ti si, Gospode, u početku Osnovao Zemlju, i nebesa su delo ruku Tvojih: Ona će proći a Ti Ostaješ: I sva će ostareti kao haljina, i Savićeš ih kao haljinu, i izmeniće se: A Ti Si Onaj Isti, i Tvojih godina neće nestati.” (Jevrejima 1,8.10-12)
Gospod Isus Sedi (JER JEDNAKO Vredi) upravo (te pravo) na Očevom Prestolu:Isus ne sjedi na Božjem prijestolju. Isus sjedi Zdesna BOGU! Svome i našemu Bogu - Jahvi.
Gospod Isus Sedi (JER JEDNAKO Vredi) upravo (te pravo) na Očevom Prestolu:
"Koji pobedi Daću mu da sedne sa Mnom na Prestolu Mojemu, kao i Ja što Pobedih i Sedoh s Ocem Svojim NA PRESTOLU NJEGOVU. Ko ima uho neka čuje šta Govori Duh Crkvama." (Otkrivenje 3,21.22)
Stoga, va Ime Boga, shvatimo (te se ne inatimo) da Ih trebamo (da se zlu ne predamo) štovati (a ne, poput nekih, nama i dalekih, i psovati) jednako (a ne naopako, i to jako!):
"Da svi poštuju Sina KAO što Oca poštuju. Ko ne poštuje Sina ne poštuje Oca Koji Ga je Poslao." (Jovan 5,23)
Dakle, Hijerarhija Božanskih Ličnosti Jeste Monarhija zbog nepriličnosti {od politeizma nastaje i šizma te Jedinstvo Božanskih Ličnosti jest' i materinstvo NJihove Hijerarhije - radi sprečavanja anarhije (Jer podele odmet jesu te to vele pope besu - da Ih štuje bez "oluje" )}
Amen.Ima dosta mesta gde se opisuje Hristov polozaj na nebu posle uznesenja na njega i uvek je isti. Sam Hrist je rekao koji je njegov polozaj na nebu u odnosu na Svevisnjeg Boga.
Reče mu Isus: ti kaza. Ali ja vam kažem: otsele ćete vidjeti sina čovječijega gdje sjedi s desne strane sile i ide na oblacima nebeskijem. (Matej 26:46)
Otsele će sin čovječij sjediti s desne strane sile Božije. (Luka 22:69)
Sta je Pavle rekao:
Ko će osuditi? Hristos Isus koji umrije, pa još i vaskrse, koji je s desne strane Bogu, i moli za nas? (Rimljanima 8:34)
Potpuno je jasna stvar da Hrist nije Svevisnji Bog vec da se nalazi pored njega i moli ga za nas.
Tako kaze Hrist, tako kaze i Pavle.
U biblijskom kontekstu, presto moze da oznacava stolicu za jednu osobu, ili u drugom slucaju stolicu trosed gde moze da sedne vise osoba - odnosno tri.
Ovaj drugi navedeni primer je istinitiji, jer i biblija kaze da Isus sedi sa Ocem na prestolu njegovu, i to u tom slucaju nikako ne moze biti stolica za jednu osobu, vec je to presto koji je tako konstruisan da na njemu mogu da sednu vise osoba, u ovom slucaju tri - Oca, Sina i Svetog Duha.