Šta je novo?

BOSCH ESI[tronic] 2012/1 (DVD1-3)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2011
Poruka
30
Torent možete skinuti na ovom linku, meni je sve vreme držalo maksimalnu brzinu, pri skidanju.

Kod:
https://rapidshare.com/files/1222083641/ESItronic.pdf

Kada skinete ESI, skinite i ovaj patch i keygen, rade provereno ja sam danas sve instalirao i nemam nikakvih problema.
Kod:
[URL]https://rapidshare.com/files/3003539151/2012_U14.rar[/URL]

Instalacija je jednostavna:
- Mount DVD1
- Pratite upustva za ubacivanje sledeća dva DVD-ija
- Kada stigne do stadijuma posle DVD3 i bude vam tražio da ubacite CD1....CD5, to sve možete ići cansel
- Zatim prekopirate ovaj patch u folder gde je instaliran ESI, i pokrenite ga
- Zatim registrujete pomoću keygen ovaj program
- Idete - Settings - Relase - Execute
- Zatim prekopirajte u keygen id code koji dobijete ali bez tačaka, i onda ono što vam generiše keygen prekopirate u ESI

Detalje oko instalacije možete videti ovde, ako nikada pre niste instalirali ESI
Kod:
[URL]https://rapidshare.com/files/4039807981/KTS_570_Quick_Start_Guide__2.40MB_.pdf[/URL]
I to je sve.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2011
Poruka
30
Mozes da ga koristis samo kao bazu podataka iako nemas Bosch KTS.Tj mozes da pristupis svim semama i podacima o svim vozilima o kojima on ima podatke, ne treba ti nikakav kabal, samo instaliras program na svom kompjuteru.
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2011
Poruka
30
Premda sada vidim da su moderatori izgleda izbrisali link do torrenta, premda mi nije jasno zbog cega.Na tom torrentu se nalazi orginalna verzija ovog programa, koju je moguce krekovati preko kreka koji sam ostavio, ako sam vec prekrsio neko pravilo ovog foruma, bilo bi lepo da me moderator barem obavesti o tome, a ne da ovako osakati temu, koja sada zapravo nema smisla.Znaci uklonjen je link do orginalne verzije, tako da ne verujem da taj link krsi autorska prava.
 
Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.253
Link je uklonjen zbog toga što je na ovom forumu zabranjeno postavljanje torent linkova i torenta. Zate stvari koristi privatne poruke.
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2011
Poruka
30
Pa program se moze skinuti samo preko torrenta, niko nije bio dvoljno zaludan da 21GB deli na po par stotina MB, i onda ih kaci na rapidshare ili nesta slicno.Ja licno nisam znao da je zabranjeno kacenje linkova do torrenta.Ubacicu gore pdf file u kojem ce biti link do torrenta, a ako je i to zabranjeno, neka obrisu temu.
 
Član
Učlanjen(a)
05.01.2011
Poruka
30
Ovo je baza podataka o kolima, tj baza podataka koja sadrži podatke o elektronici i mehanici.... . U prevodu ti na primer radis neka kola, i želiš da znaš kako je šta povezano, ili nešto slično, onda ti treba ovakav program.On ne radi dijagnostiku, on nije uređaj koji možeš da ubodeš na OBD priključak na nekim kolima, on je baza podataka koja će ti reći kakva očitavanja treba da očekuješ i kako je šta povezano.

esi.jpg
Evo na primer gore ako radiš Opel Zafiru i želiš da znaš kako su određeni senzori povezani sa motornim računarom.

Ovo nije program za amatere, a autodijagnostika se ne zasniva na kineskim uređajima od 50 evra, koji zatim na magičan način očitaju greške, pa ti samo zameniš, ono što ne valja.Potrebno je ozbiljno znanje iz elektronike, poznavanje ovakvih programa, i barem elementarno znanje o tome kako koji senzor i deo na kolima funkcionišu.E onda na sve to dodaš neki solidan uređaj za dijagnostiku, od nekih par stotina evra, jer sve jeftinije od toga su u glavnom igračke, pa onda na to dodaš osciloskop i dobar unimer, i recimo da onda imaš neku osnovu da se baviš sa tim.Znači ponavljam još jednom ovo je samo program, isto kao što je Microsoft Word, samo program.

Kod:
[URL]https://rapidshare.com/files/457827587/Kola.zip[/URL]
Evo skini ovo, tu možeš naći barem neke osnove o autodijagnostici na našem jeziku.
 
Top