Bolje knjiga nego seks?!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
23. 05. 2010. 19:26h| Sarajevo x-com.

Bolje knjiga nego seks?!

Većina udatih više voli da čita knjigu, gleda film, ili spava nego da vodi ljubav sa suprugom, pokazalo je nedavno istraživanje američkih naučnika.

64069_nosexmonth_f.jpg

Lenjost je jedan od glavnih razloga izbegavanja seksa u braku

Čak 63 odsto žena će radije izabrati da ranije legne ili da gleda TV ili čita knjigu nego seks. No, ipak ima onih 37 odsto koji ispred svega stavljaju vođenje ljubavi s muškarcem koga vole.

Stručnjaci za ovakve podatke istraživanja najviše krive nedostatak entuzijazma kod žena, lenjost oba partnera, te sve veću odvojenost s obzirom na brzi tempo savremenog života.

"Možda ćete reći da ste zadovoljni svojim seksualnim životom, ali uveče umesto seksa birate knjigu, TV ili čavrljanje na Fejsbuku. Time narušavate intimnost i odnos sa partnerom zapada u krizu zbog čega često dolazi do vanbračnih afera", kaže bračni savetnik Ian Kerner.

Istraživanje je takođe pokazalo da blizu 80 odsto žena smatra kako je njihov seksualni život predvidljiv.

Samo 45 odsto žena izjavilo je kako su sretne sa svojim seksualnim životom, a alarmantan je podatak da čak 62 posto žena mašta o seksu s muškarcem koji nije njihov suprug.

Trećina venčanih parova skoro da ništa ne menja u svom seksualnom životu, a više od polovine parova seks ima samo zbog toga što su svesni da moraju da ispune svoje bračne obaveze, prenosi "Daily Mail".




 
Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Naravno da je tako kada su Amerikanke udate za Amerikance...

Ovo sam ja malo zlobna! Mislim da i ovaj članak kao i svi koji prezentuju neka istraživanja ima i nema mnogo veze sa stvarnim životom... Zašto bi svako veče moralo da se završi uzbudljivim, spektakularnim seksom? Postoje večeri (pogotovo zimske) kada ti prija da se sklupčaš uz partnera, pijuckaš vino i gledaš neki tugaljivi film... Predvidljivost ne znači automatski loš seks, nekad je jednostavno dobar, poznati seks, seks koji nam najviše prija! Mislim da je i u ovoj anketi došlo do preterivanja! Sad će neka neiskusna dušica da pročita i da zaključi da joj je brak u krizi jer je juče čitala hit knjigu kojom su svi oduševljeni a prethodna tri dana vodila ljubav na isti način! Nema veze što je to njen omiljeni način i što je uživala, valjda stručnjaci znaju da joj je brak u krizi!
 
Član
Učlanjen(a)
23.05.2010
Poruka
30
Ovaj svet stanuje sve naopacki sve stanuju po mrzlivii i dalecni jedni od drugi a to je stvarno lose za covecanstvo.
 
Natrag
Top