Boki poziva Maju da prikaže njegov snimak sa muškarcem!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Boki poziva Maju da prikaže njegov snimak sa muškarcem!​

Boki-13-Dvor2.jpg
Makedonski šoumen upozorio je pevačicu da zatvori “njena laprdava usta”​

Otvoreni rat između Maje Nikolić i Bokija 13 sa televizijskih ekrana se preselio na novi teren – u domaću štampu.

Nakon što je Maja Nikolić izjavila da je “nilska kobila Bojan Jovanovski priveden zbog nje” i da su se njeni prijatelji iz policije “kojima peva za džabe” očigledno pozabavili njime, makedonski šoumen upozorio je pevačicu da malo zatvori “njena laprdava usta”.

“Hoće li se ta budala skinuti više sa moje grbače? Neka se mane Bokija 13 i s obzirom na to da je već u godinama, neka se posveti svojoj deci. Državni organi u policiji su na visokom nivou i pretpostavljam da će pokrenuti slučaj protiv nje, jer ih blati kad spomene njihov rad i delo. Ona meša policiju sa protivzakonitim radnjama. Bolje joj je da ćuti! A to što je rekla da policiji peva besplatno, pa naravno, jer nju samo tako i zovu. Ona mučenica peva za 2.000 dinara, besplatno piće i sendvič kao topli obrok”, rekao je Jovanovski i dodao da javno poziva Maju da pokaže taj njegov snimak sa muškarcem, za koji kaže da čuva.

“Kakav ona snimak može da ima, budala jedna! Ali, dobro, evo javno je molim da nam pokaže da svi vidimo. Kakve nebuloze ta žena priča! Ajde neka se ona mane više mene i neka radi nešto pametno u životu. Neka prestane da maltretira narod, vas novinare i neka više nikada ne spomene moje ime”, završio je Boki.

Maja: Žao mi je što nakaza nije u zatvoru!

Izgleda da se Maji Nikolić često dešava da nešto kaže, pa to porekne! Tako je bilo i kada smo je pozvali za komentar, jer je odjednom posle izjave da je policija možda njoj izašla u susret, pa uhapsila Makedonca okrenula priču.

“Nisam ja rekla da imam veze sa policijom, već sam samo spomenula kako bih ga ja prijavila da sam bila upućena u priču. Nemam nikakve veze sa tim! A i u svakoj drugoj zemlji on ne bi mogao da se izvuče iz ovakve situacije, već bi bio dve, tri godine u zatvoru, kako zaslužuje!”, rekla je Nikolićeva i odgovorila Bojanu na priču da peva za 2.000 dinara.

“Ja imam mnogo nastupa već zakazanih, svuda po svetu. Pa dan pred ulazak u “Dvor” pevala sam na jednoj svadbi u Berlinu. Svaki vikend putujem i pevam! Ovo je poslednji put da pričam o toj nakazi”“, završila je pevačica.

Izvor: Alo
 
Natrag
Top