BOBI NA RASKRSNICI Milion i po od Sparsa ili čekanje drugih klubova

Učlanjen(a)
24.07.2010
Poruka
6.013
BOBI NA RASKRSNICI Milion i po od Sparsa ili čekanje drugih klubova

fa516136e6dfc9043068f0503c40d7b8.jpeg


Boban Marjanović ne može da igra za reprezentaciju Srbije na kvalifikacionom olimpijskom turniru dok ne reši klupski status, a San Antonio će mu navodno ponuditi nastavak saradnje na još godinu dana.

Naš gorostasni centar je imao jednogodišnji ugovor sa Sparsima i ovog leta će postati delimično slobodan igrač, jer mu je klub iz Teksasa ponudio takozvani kvalifikacioni ugovor.

To podrazumeva još godinu dana saradnje uz zaradu od milion i po dolara, što i nisu baš najbolji finansijski uslovi. Bobi može da ih prihvati ili odbije, a u drugom slučaju bi ostali klubovi mogli da se aktiviraju.

Svaki tim koji bi mu ponudio veću platu, pojačao bi se Marjanovićem, osim ukoliko San Antonio ne izjednači baš tu ponudu i tako ga zadrži.

Ostaje otvoreno koliko trener Sparsa Greg Popović zaista želi Bobija u svojim redovima, kao i koliko su drugi klubovi spremni da ga plate.

Rasplet situacije očekuje se najkasnije do 10. jula kada bi Marjanović mogao da se pridruži nacionalnom timu, ako "orlovi" izbore plasman u Rio na kvalifikacionom turniru.


Izvor: sport.blic.rs
 
Član
Učlanjen(a)
12.11.2009
Poruka
103
Mislim da mu je bolje da se vrati u Evropu pogotovo što i Gasol stiže u SA.
 
Natrag
Top