Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

BOBI NA RASKRSNICI Milion i po od Sparsa ili čekanje drugih klubova

  • Začetnik teme Iwaan
  • Datum pokretanja
Iwaan

Iwaan

#1
BOBI NA RASKRSNICI Milion i po od Sparsa ili čekanje drugih klubova

fa516136e6dfc9043068f0503c40d7b8.jpeg


Boban Marjanović ne može da igra za reprezentaciju Srbije na kvalifikacionom olimpijskom turniru dok ne reši klupski status, a San Antonio će mu navodno ponuditi nastavak saradnje na još godinu dana.

Naš gorostasni centar je imao jednogodišnji ugovor sa Sparsima i ovog leta će postati delimično slobodan igrač, jer mu je klub iz Teksasa ponudio takozvani kvalifikacioni ugovor.

To podrazumeva još godinu dana saradnje uz zaradu od milion i po dolara, što i nisu baš najbolji finansijski uslovi. Bobi može da ih prihvati ili odbije, a u drugom slučaju bi ostali klubovi mogli da se aktiviraju.

Svaki tim koji bi mu ponudio veću platu, pojačao bi se Marjanovićem, osim ukoliko San Antonio ne izjednači baš tu ponudu i tako ga zadrži.

Ostaje otvoreno koliko trener Sparsa Greg Popović zaista želi Bobija u svojim redovima, kao i koliko su drugi klubovi spremni da ga plate.

Rasplet situacije očekuje se najkasnije do 10. jula kada bi Marjanović mogao da se pridruži nacionalnom timu, ako "orlovi" izbore plasman u Rio na kvalifikacionom turniru.


Izvor: sport.blic.rs
 
C

cokija

Član
#2
Mislim da mu je bolje da se vrati u Evropu pogotovo što i Gasol stiže u SA.
 

Top