Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

BOBI NA RASKRSNICI Milion i po od Sparsa ili čekanje drugih klubova

  • Začetnik teme Iwaan
  • Datum pokretanja
Iwaan

Iwaan

#1
BOBI NA RASKRSNICI Milion i po od Sparsa ili čekanje drugih klubova

fa516136e6dfc9043068f0503c40d7b8.jpeg


Boban Marjanović ne može da igra za reprezentaciju Srbije na kvalifikacionom olimpijskom turniru dok ne reši klupski status, a San Antonio će mu navodno ponuditi nastavak saradnje na još godinu dana.

Naš gorostasni centar je imao jednogodišnji ugovor sa Sparsima i ovog leta će postati delimično slobodan igrač, jer mu je klub iz Teksasa ponudio takozvani kvalifikacioni ugovor.

To podrazumeva još godinu dana saradnje uz zaradu od milion i po dolara, što i nisu baš najbolji finansijski uslovi. Bobi može da ih prihvati ili odbije, a u drugom slučaju bi ostali klubovi mogli da se aktiviraju.

Svaki tim koji bi mu ponudio veću platu, pojačao bi se Marjanovićem, osim ukoliko San Antonio ne izjednači baš tu ponudu i tako ga zadrži.

Ostaje otvoreno koliko trener Sparsa Greg Popović zaista želi Bobija u svojim redovima, kao i koliko su drugi klubovi spremni da ga plate.

Rasplet situacije očekuje se najkasnije do 10. jula kada bi Marjanović mogao da se pridruži nacionalnom timu, ako "orlovi" izbore plasman u Rio na kvalifikacionom turniru.


Izvor: sport.blic.rs
 
C

cokija

Član
#2
Mislim da mu je bolje da se vrati u Evropu pogotovo što i Gasol stiže u SA.
 

Top