Boban: "Ronaldo sebičnjak, Italija je cirkus!"

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.508
Nekadašnji fudbaler Milana Zvonimir Boban nema dlake na jeziku. Hrvat kaže da su Ronaldo i Portugal opsednuti frizurom, a da su "Azuri" ne baš kvalitetan cirkus!
boban-velika274308020140716150107.jpg

Zvonimir Boban se nikada nije plašio da iskaže svoje mišljenje, dopadalo se to nekome ili ne. Ovaj nekadašnji hrvatski i jugoslovenski reprezentativac svakako ne bira reči kada komentariše fudbalska zbivanja, a kolumnista je nekoliko listova, kao i stručni konsultant za "Skaj Italiju".

Boban je u tekstu u "Sportskim novostima" oštro kritikovao najboljeg fudbalera današnjice Kristijana Ronalda i selekciju Portugala.

"Ronaldo je opsednut sobom, kao i ostali portugalski reprezentativci. Svi oni misle na sebe i svoje frizure, najmanje na tim i rezultat. Pogledajte Ronalda, postigao je gol kada je sve bilo gotovo u Lisabonu protiv Atletika, slavio je kao ludak
", kaže Boban.

"To je dokaz da misli na sebe, timovi pune naslovne strane, ne pojedinci", piše Boban koji je iz nekog drugog vremena.

"Portugal je izgubio identitet, Ronaldo je veliki igrač, ali je pogrešno postavio prioritete, kao i saigrači", ocena je nekadašnjeg igrača Dinama i Milana.

Italija je razočarala na šampionatu.

"Italija tone. Nekad je to bila fudbalska NBA liga. sada je to prosečan fudbalski cirkus", ocenjuje Boban.

"Prodaju najbolje igrače u druge lige, reprezentacija trpi zbog toga. Imaju staru odbranu, spor vezni red i ludaka kakav je Baloteli napred"
, zaključio je Boban koji je još ranije pričao o Baloteliju kao igraču koji nije tako kvalitetan kao što se mislilo, ili bolje da kažemo kako su ga predstavljali italijanski mediji.
logo-news.png
 
Natrag
Top