Biti solo mana ili vrlina?

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
2
Moze se reci da je mana ako se pod tim podrazumeva da je osoba izbirljiva i da joj niko ne odgovara nikako vrlina,ja bih to nazvala olaksavajuca okolnost!! Svakako je bolje biti sa nekim i deliti dobro i zlo,lakse je i prija,naravno ako se osobe razumeju i slazu,a ne po svaku cenu......
 
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
30
Ja mislim da je ipak bolje biti solo, na neki nacin nemas kome da se pravdas,nema ko da te smara da izlazis kad ti si nigde ne ide ...A po meni tek nije dobro ako si sa nekim samo da ne budes solo :( U svakom slucaju mislim da je neko vreme ok biti sam/a,sto ne znaci do kraja zivota naravno :)
 
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
30
Pet razloga ako ste solo sta treba raditi...
1. Želite karijeru? Sada je pravo vrijeme da to ostvarite. Posvetite svoje vrijeme za napredovanje u poslu ili za savladavanje novih znanja koja će vam pomoći u radu.
2. Flertujte do besvesti – Kada ste solo svi momci prilaze s različitim uletima. Nemojte ih ignorisati, upoznavati nove ljude je zanimljivo a i komplimente je uvek lepo primati.
3. Tulumarite – Nema ništa bolje od izlaska u diskoteku do zore. Vi i vaše cure pokažite da ste glavne na plesnom podijumu.
4. Posvetite se hobijima i putovanjima- Slobodno vreme iskoriste za kurs jezika koji hoćete naučiti ili sate plesa. Iako tvrde kako je patetično na putovanja ići sam, to ne mora biti vaš slučaj. Otvorenog duha nastupite i otiđite na mesto o kojem odavno maštate.
5. Nema kompromisa- Ako vam se neke stvari ne sviđaju jednostavno možete okrenuti glavu od njih, ne morate ih podnositi. Ne morate se sto puta dnevno se javljati nekome i polagati račune. Možete raditi stvari koje želite, bez brige o tome hoće li se to nekome svidjeti.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Treba poštovati svačiji osobni izbor. I to ne proglašavati ni manom, ni vrlinom.
 
Učlanjen(a)
18.10.2010
Poruka
45
Pa svakako da je bolje biti solo nego u losoj vezi, ali ja mislim da je svakome potreban neko koga ce voleti i ko ce njega voleti, a da to nisu njegovi roditelji... Naravno, biti solo nikako se ne moze nazvati manom, ali po meni bolje je kada znas da imas nekoga uz sebe... A sto se tice izlazaka, moze da se izlazi i kada si u vezi, pod uslovom da se ne svrlja sa strane, jer tada veza nema nikakvu svrhu i mozes samo izgubiti dragu osobu...
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Biti solo moze da bude i mana i vrlina,ponekad bas pozelim da sam solo,ponekad da imam nekog pored sebe.Kad bi morala da biram ili-ili ipak mislim da je bolje biti solo nego sa pogresnim partnerom,ali ako se nadje onaj pravi lepse je biti sa njim nego sam.
 
Učlanjen(a)
27.10.2010
Poruka
19
Na ovo pitanje je jako tesko odgovoriti jer svi smo razliciti.Moje misljenje je,dok zelite da ludujete,menjate partnere......uzivajte u svojoj slobodi i to nije mana.Ali kad dodjes u neke godine,kad sazris,mislim da je jako lepo da te kuci neko ceka i da snjim delis i dobro i zlo_Onda dobijete dete,to je nesto najlepse u zivotu.Naravno da mozete da i dalje izlazite,sve je stvar dogovora.....Moj muz ne voli nesto da izlazi,onda ja pozovem svog kuma i mi odemo u provod.Sve moze kad se hoce.....Sve ima svije vrline i mane ali takav je zivot,nije tako samo u ljubavi......
 
Natrag
Top