Biseri sportskih komentatora

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zvonko Mihajlovski:

1. I zavrsen je jos jedan pokretni praznik fudbalskih slika.
2. Cudan nacin dodavanja - jako i nikome !
3. Najdoski je odlicno skocio ali nazalost samo preko precke.
4. Zadovoljio je trenera i zato sada igra.
5. Dok je lopta u vazduhu da vam saopstim spisak timova.
6. Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik.
7. (Norwich City - Bayer.) Krilo nikad ne pada daleko od beka.
8. Prepun stadion partizana, 50.000 ljudi. Zamislite, 100.000 dlanova!
9. (Hokej) Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u casu viskija.
10. Brazilska odbrana - planinski venci Siera Madre!
11. Koncert zvizduka za igrace, cisto da se malo muzicki obrazuju!
12. Lopta je proletela paralelno sa ibarskom magistralom!
13. To je bila veca opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovica.
14. Dragan Ciric, igrac duge kose ali velikih mogucnosti!
15. (lopta se natakla na siljak na ogradi i pukla) I lopta je sada pukla kao staklena kugla od porcelana.
16. Navijaci ne prestaju da navijaju iako pada kisa
17. Statistika je kao bikini: otkriva sve, a ne pokazuje nista
18. (Prica o Maradoni, o karijeri, titulama itd) A onda je kudravi gaucos krenuo krivudavim putem kokainskih noci!
19. Zavrsen je jos jedan derbi vecitih rivala, fudbalska predstava van granica prostora i vremena!
20. Ni lose vreme, ni svi minusi gospodina celzijusa nisu mogli da pokvare ovu fudbalksku predstavu!
21. (Zvezda-Napredak,'94.) Posle cetvrtog pogotka crveno-belih iluzije Krusevljana su se pretvorile u rusevine Kartagine!
22. Albert Nadj- perpetum mobile prve vrste partizana!
23. Zbog ovakvih udaraca R.Karlosa osnovace se drustvo za zastitu lopte!
24. Sjajno se ubacuje u fazu odbrane!
25. U Cikagu se igra kriminalni fudbal zato ima puno policajaca oko stadiona!
26. Borusija iz Minhena!!!
27. Bilo je tu kontakta i ful kontakta
28. Strogi sudija iz Danske, postuje fudbalska pravila kao deset bozjih zapovesti !
29. Ljubomir Vorkapic je jak, robustan igrac, kao da se ispod tog dresa krije buldozer!
30. (SP. Korea i Japan) ... je toliko brz da mu konstantno preti opasnost od radara, i kazne zbog prekoracenja brzine!
Vladanko Stojakovic:
1. Da,da... dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta karta!
2. I odlicna intervencija Ljukovcana. Da vidimo zasto se sada Nemci raduju, pa da, to je gol !?
3. Polster, Polster, grhmhm, grhmrhm. (posle dvadesetak sekundi I da vidimo zasto su se igraci Kelna kao po komandi povukli na svoju polovinu, da, to je gol, 1:0.
4. Dobro vam vece dragi gledaoci, javljamo se iz Londona sa stadiona Park princeva.
5. (Prenos engleskog prvenstva)"Mekmanamanaman." (McManaman)
6. Kamerun mora da izvuce barem bod pred utakmicu sa Svajcarskom da bi osigurali prolaz... (pauza 10 sekundi) ...oprostite dragi gledaoci, Kamerun nije u istoj grupi sa Svajcarskom...
7. Na stadionu se okupilo oko 30 hiljada dinara.
8. I to je lagana lopta za golmana Stojanovica... (posle minut Ne, izgleda da je ipak bio pogodak.
9. (Utakmica reprezentacije) U pocasnoj lozi su i mnogi ugledni gosti i drzavnici na celu sa Drazom Mihajlovicem! (umesto Markovicem)
Milojko Pantic:
1. (trcanje na 400 m) U stazi cetiri je glavni favorit Majkl Dzekson. Pardon, Majkl Dzordan. Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaze: "Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Majkl Dzonson u Americi popularan kao njih dvojica."
2. U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije. Dakle, Nedeljko Bada, staza sedam.
3. (C.Zvezda-Partizan) Evo izlaze Partizanovi igraci... a evo i nasih.
4. Evo nas na stadionu pod Bistricom.
5. (Jugoslavija - Ceska, 1997) Aut za Holandiju.
6.YU-Iran (France 1998): "Nasi nikako ne mogu da probiju njihovu odbranu, jer im je sesnaesterac prepun Peruanaca." (sudija je iz Perua).
7. (Ista utakmica): Danas nije vidjen lep fudbal jer su se Peruanci uglavnom branili.
8. (Yu-Nigerija, Beograd) Prodato je 30000 gledalaca...pardon ulaznica!
9. (Krupan kadar na protivnickog igraca) Ovo je covek koji je napao naseg Dejana - sa ledja
10. U nasoj reprezentaciji trenutno na terenu igraju dva Dejana, Dejan Stankovic i Goran Djorovic...
Srdjan Knezevic:
1. Postovani gledaoci, izvinjavam se zbog ovog prekida. Upravo su nam organizatori Olimpijade zabranili da pusimo u reporterskim kabinama. Evo i kolege Spanci se bune, nisam samo ja...
2. Pa pogledajte dragi gledaoci ovo telo. Boginskaja je najvisocija od svih gimnasticarki i vidi se na njenoj izduzenoj figuri. Jednom recju - ZENA !...
3. Pogledajte samo kako je gradjen ovaj mladic. Svaka majka bi ga pozelela u svome domu, a tek ti predratni svalerski brcici...
4. (Rukomet) Cela Jugoslavija je sada sigurno na rukama!
Milos Topalovic:
1. Sledecih par minuta ovog snimka proticu u znaku Georgi Hadzija i ove kretenske reklame za kecap.
2. Obratite paznju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove !?
3. Cokoladni tandem stopera iz Bremena izbacen je iz igre jednim potezom metuzalema Rudija Bomera?!"
4. Lopta je presla zamisljenu gol liniju.
Nedeljko Kovinjalo:
1. Evo nase maratonke Biljane Jeftic
2. (Goteborg 95, 10000m) Ko je to sa brojem dvadesetpethiljadastosedamnaest?
3. (Goteborg 95, maraton) Ova takmicarka je imala dobar rezultat na Njujorskom aerodromu, a takodje ucestvovala je i na Beogradskom aerodromu.
4. (Goteborg 95, koplje) Stiv Bekli je visok - i tacno 87 metara!
Mladen Delic
1. (Utakmica Argentina-Holandija, pred kraj utakmice pri rezultatu 1:1): Ako se utakmica zavrsi 1-1, igrace se produzeci, pa ako i onda ostane nereseno, nova utakmica ce se igrati u sredu... ja imam avionsku kartu za ponedeljak... da li ce oni meni dozvoliti da promenim kartu... kako cu ja da se vratim?
2. Jokanovic do Stojkovica, Stojkovic do Stojkovica...
Milorad Djurkovic:
1. (nakon sto je Dejo uputio loptu u prazno) Pa gdje je taj Massaro?
2. Naseg Deju stalno cuvaju po tri igraca, a cesto im se pridodaje i cetvrti...
3. (plivanje) Sada Popov vodi za gotovo celu duzinu bazena i Amerikanac ce uspeti da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi...
4. (Njemacka - Engleska) Da je Gaskojn imao moj broj cipela, sigurno bi ta lopta zavrsila u mrezi.
Galic:
1. (Izvestavao iz rijeckog studija) Loptu ima Zajec zeko,Dinamovo med i mleko
2. (Rijeka - Partizan) Evo ga Predrag Spasic. Moja malenkost inace podseca na njega, ali ne po fudbalskoj klasi vec po broju na glavi vlasi!
Ilija Kovacic:
1. Evo Bishopa, ili svestenika.
2. Na levoj strani je Kar, cije prezime se moze prevesti kao Auto-o (covek se zove Carr)
3. (Everton - Liverpul) Ferguson dodaje do Bola.
4. (Ista utakmica u trenutku kad je Ball dobio loptu.) Lopta za loptu.
Gojko Andrijasevic:
1. (za Salke 04 igra Marko Kurz) "Lopta do Kurca."
Boris Mutic:
1. (Italija 1990, Eng - Kamerun Gol je postigao Plat, Dejvid Plet.
2. Micel ! 2-1. Zavrijedio je da mu se kaze cijelo ime. Dva gola za Spanjolsku postigao je Hoze Miguel Gonzales Martin Del Kampo Micel!
Popovski:
1.(Jugoslavija-Rumunija 4:4) Susic je igrac koji bi trebao malo vise da dribla i da koristi svoju tehniku i kontrolu lopte. Evo ga, upravo to i radi... Susic, Susic, Susic i ......... ma ne sam Safete, ne sam. Kakva sebicnost mladog i neiskusnog Susica!!!
Bozo Susec:
1. U prepunoj dvorani Drazena Petrovica, okupilo se oko 500 000 vatrenih navijaca!
Sreto Scepanovic(Pokojni Sarajevski reporter):
1. Naseg boksera Svetomira Belica, dragi gledaoci, prepoznacete po belim gacicama, a njegovog protivnika Motungua iz Kenije po crnim gacicama.
Mirko Kamenjasevic:
1. Biogradlic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i Go, Go,... KURAC, precka! (Kamenjasevicu je nakon ovog bisera izrecena zabrana prenosa sportskih dogadjaja u trajanju od 3 mjeseca)
Dusko Korac:
1. Jos jednom cemo cuti americku firmu!
2. Ovo je Keli Erikson, sicusna Svedjanka, skakacica u vis, a ovo je njena majka, mama Marija, koja prati svuda svoju cerkicu i ne ispusta je iz vida. A covek koga upravo vidite je snazni momak, Dzon Godina, bacac kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni tata da ga prate po takmicenjima...
3. Sudija je uzeo prokulin kapi za oci i sada mnogo bolje vidi.
4. Ona je bila pobednica amsterdamskog aerodroma!
5. Jose Mari Perec prica sa majkom preko telefona i majka je pita -"Sta radis?"a ona kaze -"Pijem koka-kolu".Atlanta je, dakle, grad koka-kole ali mi ovde pi-jemo samo pepsi!
6. Pogledajte simpaticnu Norvezanku kako je dobila b-oju, lepo se osuncala ovde u Atini
Slobodan Sarenac:
1. (nakon par dobrih poteza i kosa Markovica) "Neki bi sad rekli Mare, care sad je startuj" (iz filma MUNJE)
2. U igru se vraca Canak iako ima pet penala.
Vlada Olic:
1. (1998. Utah vs. Chicago) Skoti Pipen je imao protiv sebe dva dobra odbrambena beka, ali je video da su to dva mala belca pa je zakucao preko njih.
2. Toni Kukoc ide 1 na 1... I najzad mu je uslo!
3. Za razliku od Fila Dzeksona, trenera Cikaga, Slon, trener Jute, vrsi ceste izmene." (Trener Jute se zove Jerry Sloan).
4. Trojka Pipena... I time-out trazi Slon, trener Jute.
Vladimir Anzulovic:
1. Je li to Betega? Je Betega, je Betega.
Milka Babovic (veslanje):
1. Camac je tako, tako, tako... tako lako prevozno sredstvo!
Jordan Ivanovic:
1. Sto bi reko nas narod - deja vu!
Karadzic (rtvcg):
1. I sada cemo sa automobilizma preci na konjizam.
Dobrosav Gajic:
1. Zoran Savic je imao malu porodicnu neprijatnost ovih dana. Naime umrla mu je majka.
2. I cetvrti poen Savica. Litvanija sada vodi sedam - tri...
3. 1996:yu-sad Americki kosarkasi su visoki 2 i vise metara
4. On je najmladji igrac na prvenstvu cije trenutke upravo privodimo kraju...​

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Milojko Pantić: Bio sam 12. Zvezdin igrač

06. februar 2010. 23:04 > 23:24
Komentator Milojko Pantić oštro kritikovao sadašnju generaciju svojih kolega. "Odrasli su na pesmama Cece Ražnatović", kaže on.
v160124p0.jpg

Poznati sportski komentator Milojko Pantić, autor mnogih lapsusa koje su ušle u legendu, izjavio je da je bio "12. igrač Zvezde" u Bariju, kada je 1991. godine osvojila titulu prvaka Evrope, kao i da Partizan doživljava kao "strano telo" u državi.

U intervjuu za "Press Magazin", Pantić je govorio o sadašnjoj generaciji sportskih komentatora, zašto misli da oni ne znaju svoj posao i zašto kao osvedočeni zvezdaš misli da je klub za koji navija sada "uništena institucija".

"Komentator je najviše zvanje u novinarstvu i komentator ne može da bude neko ko je početnik, već čovek koji ima znanje i iskustvo da može da prokomentariše neki događaj. Ja sam na početku karijere tri godine čekao da prvi put dobijem mikrofon u ruke. Prvo sam radio isključivo na sređivanju agencijskih vesti. Onda sam učio šest meseci da pravim filmske vesti. Posle toga sam godinu dana sedeo uz svaki prenos pored kolega Vladanka Stojakovića i Dragana Nikitovića i učio posao", kaže Pantić.

On nije prenosio utakmice reprezentacije tadašnje Srbije i Crne Gore na SP u Nemačkoj, jer su prednost dobili drugi.

A o njima kaže:"Nije bio problem u tome što nisam ja tamo, već što su tamo oni za koje je najveća manifestacija kojoj su prisustvovali pre Svetskog prvenstva bio vašar u Šapcu, Topoli, Kosovskoj Mitrovici, i što su tamo oni koji su odrastali uz pesme kraljice folka Cece Ražnatović. Današnji komentatori se oslanjaju samo na internet, biflaju neke nebitne podatke i jednostavno gledaocu ne dozvoljavaju da prati igru. Jedan od tih reportera počne priču kako je neki igrač bio u jednom klubu, pa je prešao u drugi za velike pare. Odjednom, stvori se gužva pred golom, a komentator kaže: 'Izvinite za trenutak, ovde može pasti gol'. A posle toga kaže: 'Da nastavim misao'. To je katastrofa".

Jedini komentator "vredan pomena", kako kaže, jeste Aca Stojanović, ali i njemu je našao mane.

"Aca je došao kod mene kada sam honorarno prenosio utakmice za BK televiziju i dao mi svoj snimak. Videlo se da ima žicu za reportera, ali da ne poznaje fudbal. Rekao sam mu da mora da se druži sa trenerima i da uđe u filozofiju igre. Što sam mu rekao tada, važi i sada. Vidim da ga je ponela slava, da mu je najvažnije kakve će lokne da mu budu. A on je jedini koji je vredan pomena", kaže Pantić.

Upitan da li sebe smatra za deo uspeha Crvene zvezde u Bariju, Pantić je odgovorio: "Ja sam bukvalno bio 12. igrač Zvezde...Praktično sam bio deo te ekipe".

"Bio sam tu kada se Dejo žalio da ga 'bole primicač'. Ili kada je Dragiša Binić, koji je bio jedan od ključnih faktora u toj ekipi Crvene zvezde, pred utakmicu protiv Grashopersa udario novinara. On se, kako ga bog dao, obračunavao s ljudima na svoj način. Udario je dopisnika 'Večernjih novosti' iz Ciriha pošto je nešto pisao o njemu".

Milojko Pantić je rekao da bi, iako je zvezdaš, sa istim emotivnim nabojem prenosio i utakmicu da je Partizan osvojio Evropu.

"Jesam zvezdaš. Niko od nas nije rođen kao komentator. Svi smo nekada bili na tribinama. Konkretno, za Zvezdu sam navijao zbog Šekularca. I kada sam bio mlad, pre Drugog svetskog rata, gledao sam utakmice gde su igrali Rajko Mitić, Mrkušić i celo društvo koje je posle rata prešlo u Zvezdu. U Partizan su dovedeni igrači iz cele bivše Jugoslavije, ljudi koje nisam znao. Normalno da sam navijao za svoje...", dodao je komentator.

Na Zvezdu danas gleda kao na "uništenu instituciju" i istakao da je "propast srpskog fudbala počela kada su Miljan (Miljanić) i Bata Bulatović odlučili da na mesto predsednika saveza postave Piksija Stojkovića u trenutku kada je zvanično još bio aktivan fudbaler".

"Napisao sam jedan komentar pod naslovom 'Zbogom, Zvezdo, nema ti spasa'. Dok je bio Dan Tana predsednik, bila je to poslednja šansa za Zvezdu. Oterali su holivudskog konobara, kako su ga zvali, doveli vlasnika restorana iz Sopota. Vladanu Lukiću kao igraču i zvezdašu svaka čast. Ali, kao što sam rekao o reporterima, ne mogu se postavljati na važna mesta ljudi bez iskustva", smatra Pantić.

U intervjuu "Press Magazinu" Pantić se "igrao" i asocijacija.

Tako mu je novinar zadavao neka imena ili pojmove i pitao ga na šta ga asociraju (pod navodima su Pantićevi odgovori).

Auman - "Nebo se otvorilo";

Crvena zvezda - "propast jednog giganta";

Crvena petokraka - "Partizan";

Partizan - "Došljaci u Srbiju, strano telo";

Ivan Ćurković - "Uf! Nešto što ne mogu nikako da objasnim";

FSS - " Prava organizacija"

Himna "Hej, Sloveni" - "Sećanje na mladosti i propuštena prilika da se Srbija otcepi od Jugoslavije";

Himna "Bože, pravde" - "Divna himna"

Zvonko Mihajlovski - "Hokej na ledu".

(MONDO - foto: Press)

Legenda, neprevazidjen ali ni Zvonko Mihajlovski zna svoj posao za razliku od ovih danas....yes3
Pokušaću da nađem jedan drugi interevju od prošle godine takođe odličan...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ja sam nekada cenio Acu Stojanovica, ali sada je i on poceo da preteruje. Sta mene briga sa kojom je manekenkom neki fudbaler u vezi, i u kojoj diskoteci je proveo noc, neka se vise komentatori bave igrom, a ne privatnim zivotom fudbalera.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vidim da ga je ponela slava, da mu je najvažnije kakve će lokne da mu budu. A on je jedini koji je vredan pomena", kaže Pantić.

Lepo je rekao Milojko yes3

A za Zvonka se setih...

"Ispod ovog dresa se krije buldožer"
Za Emila Heskija kad su igrale baraž za odlazak na EP mlade reprezentacije Jugolsavije i Engleske, mislim da je to bilo 99te u Barseloni.

"Potonula je plava lađa na obalama Kaspijskog mora"
Na kraju utakmice kad smo izgubili protiv Azerbejdžana...

Ma u svakom njegovom prenosu ima mnogo bisera, stvarno je legenda yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kao klinac jedva sam cekao subotu i vreme sporta i razonode na Radio Beogradu. Bilo je zadovoljstvo slusati prenose utakmica legende Jordana Ivanovica. Secam se 93. godine, imao sam 10 godina i tada sam prvi put cuo njegov glas. Od tada, retko koju subotu sam propustio a da nisam slusao njegove prenose. Moram naravno da spomenem i Mijaila Kostica, nazalost, obojica danas nisu vise medju zivima. Da spomenem jos jednu legendu Marka Markovica, kao i Vlade Radicevica, koji i danas jos uvek prenosi utakmice naseg prvenstva.

Evo jos nekih bisera komentatora:

Gojko Andrijaševic: "Klinsman je jedini koji je osvojio SP i kao igrac i kao fudbaler."

Drago Cosic: "Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame....ovaj dvije mlade nade njemackog nogometa."

Ivica Blažicko: "Sutra u 15 sati cete uživati u utakmici izmedu Srbije i Crne Gore."

Božo Sušec (faul na Srni):"I to mora biti prekršaj. Ako nije prekršaj, onda je faul."

Bogdan: "Evo sad Poljaci pokušavaju zadržati loptu da vrijeme sporije tece."

Ciro: "6-0 je veliki rezultat ali to se još da izdržati ali 7-0 je posebna blamaža".

Ciro (SCG - Argentina): "Ovaj sudac je papak. Pravi papak! On tu nikad nebi sudio da nije Talijan!"
Vela: "Evo, dati cemo sada gospodinu Ciri jedan perec, da se zabavi i da ne misli više na sudenje."
Ciro: "I bolje da jedem perec! Ionako nemam ništa dobroga reci o sucu! ...(pauza)... PAPAK!!"

Igor Štimac: "Viduka voli osjetiti protivnika iza svojih leda, voli ga držati rukom, takvu igru on voli."

Vela: "Tko je više seksi, Ballack ili Beckham?"
Bogdan: "Još uvijek gledam ljepši spol..."
Vela: "Dobro je, dobro si se izvukao..."

Bogdan: "Nedved ima obje noge."
Vela se nadovezuje : "...a ostali igraci nemaju obje noge?"
Bogdan: "Ma to je onako nogometno, znaci da mu je jedna noga jaca."
Vela: "Je, inace bi to bila nekakva paraolimpijada."
Bogdan: "Da."
Vela: "Da."

Mila Horvat: "A jeste mi ga uvalili za prvi put?"

S. Sušec: "Loše se piše Trinidadu, a bogami i Tobagu."

Cico Kranjcar o rezultatu utakmice: "Mogu reci da je i Australija zaslužna što nismo zadržali vodstvo."

Goran Maric: "Japanski sudac je bio solidan, ali ništa posebno... rekli bi da je puno zujao, a malo meda dao..."

Slovenski komentator: "Sada kada je ova lopta prošla ovako blizu, golman može izdahnuti."

Bogdan : "Da, da....kad padne gol u ranoj fazi utakmice, onda postoji mogucnost da vidimo još golova."

Bogdan: "Ovo je teže pogoditi nego promašiti."
Vela (zbunjeno): "Misliš...obrnuto...teže je promašiti nego pogoditi?"
Bogdan: "E to, to! To sam htio reci! Al dobro je da nas je dva. Jedan zna pisati, drugi citati."
Vela: "Pratim ja tebe."

Štimac se dere: "Linijski sudac je svirao prekršaj!!"

Božo Sušec: "I ovo je dokaz da Van Basten ne provodi nikakvu rasisticku politiku. Imaju cak jednog crnca u momcadi."

Bogdan: "Sad bih ja još nešto rekao, ali necu."
Vela: "Da, nemoj!"

Štimac: "Ja ne znam je li bolje da Babic dobije loptu ili da je ne dobije..."

Balog (tekma Iran - Meksiko): "Irancima je lijepo ovdje u Meksiku."

Ciro za vrijeme 1. poluvremena Švedska - Engleska kaže za Kallstroma: "On je toliko lijevak, da desnu nogu koristi samo pri ulasku u autobus."

Vela: "Riquelme je pucao izravno, nije bilo daleko..."
Bogdan: "...da je gol malo viši..."
Vela: "...onda bi bio za ragbi!"

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
U životu sam gledao more utakmica, ova mi je najdraža. A komentar? Antologija.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
To jeste antologija, ali heroj novog milenijuma je Marijan Mijailović yes3

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Najvece komentatorske provale

Najvece komentatorske provale na tv-u

imala majka dva sina... jedan bio pametan drugi bio sportski novinar

Jedan mora otpasti! (polufinale lige prvaka) Sabahudin Topalbecirevic

Sejo Hadzijahic u prenosu kosarkaske utakmice: "Lopta je otisla ispod linije"

Negdje krajem sedamdesetih javlja se Ivan Tomić iz Banja Luke, prenosi Borac. Jedanaesterac za Borac, puca Abid Kovačević, za mlađe , tadašnje lijevo krilo Borca, šut i komentator šuti, publika galami. Nakon petnaestak sekundi Tomić kaže: dragi gledaoci, lopta je otišla za Laktaše.

zvonko mihajlovski:
-i dok je lopta u vazduhu da vam procitam sastave timova

Na SP 2002. Kemal Ahmetovic prenosi utakmicu Njemacke:

"...i evo prve zamjene koju je spremio njemacki selektor. Asamoah se sprema da udje u igru. Prvi crni igrac koji je zaigrao za Njemacku. Asamoah, eeejj da ga Hitler vidi!"

Drugi biser sa utakmice Arsenala:
"Flamini je progulio po lijevoj strani"

(400m u Atlanti) "U stazi cetiri je glavni favorit, Majkl
Dzekson...
Pardon, Majkl Dzordan." Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaze:
"Da,
kolega Pantic zeli da kaze da je Majkl Dzonson u Americi
popularan kao njih dvojica."

RTS prenosi fudbalski turnir u Amsterdamu u pripremnom periodu.
Utakmica Arsenal - Ajaks. Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu
zbog povrede , ulazi Patrik Vijera. Na ekranu se ispisuje sledece:
22. minutes
10. Bergkamp out
Komentar komentatora:
"U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22!"

(SP USA 1994.) "Evo nas na dzoint stadionu" (u pitanju je
Giant stadion)

"Obratite paznju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi
nemaju brkove!?"

Komentator televizije K9 iz Kragujevca: "I da vidimo ko je od
igraca Fiorentine dobio zuti karton... To je AMMONITO..." (na
italijanskom opomenut)

BiH komentator prenosi italijansku ligu:
"Evo dragi gledaoci sprema se izmjena. Chiesa izlazi, a ulazi
......da vam pravo kazem prvi puta cujem za ovoga igraca ...
ulazi Cambio ("zamena" na ital.)

(hokejaska utakmica) "Okrenuo ga je na kocki leda koja bi
stala u casu viskija."

To je bila veca opasnost za avione tipa Avaks nego po gol
Pandurovica."

(Spanija - Jugoslavija): "I gospodine Pedersen, zaista zasluzujete
takvo prezime"

od mene dosta sad vi !

Poslednja izmena:
Natrag