Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Biraju momke po obući

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
#1
Biraju momke po obući

02-biraju-Depositphotos_2961324_xl-20-3_620x024f592418d18c9ca.jpg


KADA vidi kakve cipele nose, žena odmah zna da li je muškarac sa druge strane njen potencijalni partner. Ova "sitnica" je izuzetno važna u izboru dečka - pokazalo je istraživanje naučnika iz Klivlenda. Stručnjaci su zaključili da dame obraćaju pažnju na mušku obuću, sudeći na osnovu nje o karakteru, sposobnostima i ugledu vlasnika.

Osim toga, žene o eventualnom partneru procenjuju i na osnovu toga koliko vodi računa o higijeni. Ako primete neuredne nokte, masnu kosu ili kvaran zub, vrlo je verovatno da će se samo okrenuti i otići.

Damama ne može da promakne ni društvo u kojem se dečko našao prve večeri kada su se upoznali. Istraživanje je pokazalo da ono može da odigra ključnu ulogu, jer se devojke vode maksimom "s kim si, takav si". Dobro se kotiraju momci okruženi lepim, finim, duhovitim i ukusno odevenim prijateljima.

Na listi ovih zaključaka našao se i - stav. Kada upoznaju dečka i vide da ima svoje mišljenje, brani ga na fino argumentovan, a ne agresivan način, žene postaju vrlo zainteresovane za nastavak komunikacije.

(Novosti)
 

Top