Biolog iz svoje ruke istisnuo aliena!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Biolog iz svoje ruke istisnuo aliena!




Izvor: dodirnime.com 14.12.2010

alien-plaque-291x300.jpg

Taj alien, tj. strano telo u ruci biologa Marka Moffetta, bila je larva muve koja je u njega ušla nakon što ga je u Belizeu uboo komarac. Inače, Moffett je veliki stručnjak za insekte i zovu ga Doktor Buba.
Jedan od najpoznatijih američkih stručnjaka za insekte Mark W. Moffett, poznat i kao Doktor Buba, s nedavne je ekspedicije po Belizeu došao s otokom na svojoj ruci.

Kako je sam objasnio, uboo ga je komarac na kome je bila položena golom oku gotovo nevidljiva larva muve. Dok se krvopija hranila, parazitska larva najverojatnije je pala na mesto uboda pa je ostala živeti u Moffettovoj ruci.
Oteklina je u sledećem razdoblju rasla i rasla, a Moffett je nastavio sa svojim istraživačkim putovanjima po Hondurasu, Bocvani i Zimbabveu.
Kada se vratio u Ameriku, početkom decembra bio je na sastanku s ekologom E.O. Wilsonom na Harvardu. Larva, koja je u međuvremenu enormno narasla, usred sastanka odlučila je izaći na slobodu, a zatim je usledio potpuno čudovišni razvoj događaja.
Moffett je upalio kameru i snimio ovaj dosad neviđeni događaj. Prstima je, kao da se rešava sadržaja nekakvog prišta, pritisnuo oteklinu i iz nje je izašao glomazan i potpuno živ crv.

Uz UPOZORENJE svima čiji želuci nisu u stanju podneti gadljive prizore, snimak ovog monstruoznog porođaja možete pogledati u videoprilogu.

 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top