Biljana Cincarevic

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
biljana-cincarevic.jpg

Biljana Cincarevic - Slikarka 35 godina

Kao i žene na njenim slikarskim platnima, i ona je seksi, provokativna, strastvena, ekscentrična. Jedni je vole, drugi joj traže mane, a ona je samo dovoljno hrabra da živi po svojim pravilima, ne pravdajući se nikome. Kaže da nije svesna svoje provokativnosti i da je sve što radi potpuno prirodno.

Uporedo je završila četvrti razred srednje ekonomske škole i prvu godinu studija na Akademiji primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek zidno slikarstvo, a na fakultetu je opsednuto proučavala religiju.

Biljana nije samo jedna od najpopularnijih slikarki već i modna muza domaćih kreatora. Slikala se za domaći Playboy, ali odevena u malu crnu haljinu, uvezana lancima, kako bi pokazala da ima stav, a ne da je dobra riba. Podržali su je i tadašnji muž i ćerkica i roditelji. Nije više u braku, a tvrdi da ona i njen bivši muž imaju bolji odnos sada nego kada su bili venčani.

Aktivna je i politički, u LDP-u, jer smatra da je to potreba svih mislećih ljudi i da to ostale ne treba da iznenađuje. Srbiju je jednom opisala kao “memljivu, prljavu kuću, punu miševa i pacova”, a ona nije od onih koji i dalje mirno sede i gledaju TV.
Vređa je što je rođena u takvoj sredini. Bilo je vreme da je promeni!
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Vređa je što je rođena u takvoj sredini.

A mene vređa saznanje da postoje osobe kao što je ona. Isfolirana, nadmena bez podloge, prava kvazi-intelektualka iz centra Bgda, jbt. wacko2 Nervira me pa... od prvog momenta kad sam je video. Da se osvrnem čisto na njeno učešće u Survajveru, mislim da ima minimalne šanse da se duže zadrži. Nije dovoljno sposobna da se individualno izbori za nešto više, a nije ni timski igrač. Mislim da će prvom prilikom izleteti, nadam se već večeras. yes3
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
E, ako je ona nekome sexy, onda svaka čast. Da sam muško, nabila bih joj nogu u dupe prilikom meditacije i išćerala to iz kuće. Ko bi ono trpio?:)

I slike su joj bzv.
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
I slike su joj bzv.

Jednom sam "naleteo" na njenu izložbu, pogledao malo, i ništa nisam "razumeo". Gole žene u manje-više morbidnim situacijama i pozama, valjda se to zove šok-art. Jesam potpuni laik za slikarstvo, priznajem, moguće da mi je promakao "smisao" talentovane umetnice. :dntknw:
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ko je ova uopste. Prosto obozavam osobe tipa :"Hvalite me usta moja". :smajlikojipovraca:
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jesam ja budala što pamtim svakave gluposti, ali mi se urezala jedna njena nebulozna rečenica od pre par godina: Znate, moj muž je Crnogorac, i on mora da ima čak i firmirane čarape... Nešto otprilike tako je izjavila, znam da je bila potpuno nelogična rečenica, a tek razmišljanje i stav o životnim vrednostima... wacko2

Ko je ova uopste.

Niko bitan i vredan pažnje, ali opet uspela je da me natera da mislim o njoj, bez obzira što je mišljenje krajnje negativno. :mrgreen:
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Pa o gluposti se najviše i razmišlja, jer te jednostavno šokiraju,ostave otvorenih usta, razmišljaš, da li je moguće da ovakvo nešto bivstvuje?I dođe ti da se ubiješ od muke i razmišljanja.:)
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Besherat, dugujem ti par hvala, uglavnom smo na istim talasnim dužinama kad je u pitanju profajlisanje (nemam bolju reč :mrgreen: ) učesnika.

A i da smo istračarili, jesmo. :lol:
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Zamišljam nas , majke mi ovak. Sjedimo ispred TV-a ti,ljubopitljiva, Cameron i ja i nešto grickamo, pijemo pivo ili vino i tračarimo. Ah meraka. Baš mi noćas " leglo " tračarenje.:)Kakva zlica.
 
Natrag
Top