Big Brother: Nominirani Duško, Bojana, Marijana i Brandon, koji bi na more s Lesterom

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Big Brother: Nominirani Duško, Bojana, Marijana i Brandon, koji bi na more s Lesterom

brandonuzatvoruemotion.jpg

JUČER su stanari Big Brother kuće trebali nominirati svoje sustanare pa su najviše glasova zaradili Brandon, Duško, Bojana i Marijana. Dušku je ovo prva nominacija od strane ukućana, što je neke iznenadilo, ali zato iznenađen nije Brandon, koji je u par navrata prokomentirao kako predosjeća da će i ovog tjedna biti nominiran. Osim nominacija, jučer je ukućane zaokupio i dnevni zadatak - sastavak na temu "Volimo i živimo za NNL", posvećen diktatorima. Pripadnici "niže klase" su morali navesti što vole i ne vole kod diktatora te kako ih doživljavaju.

Diktatori uživali u masaži

Diktatori Nirmal, Nikola i Lester jučer su posebno uživali. Posve neočekivano posjetile su ih tri maserke i priuštile im dobro opuštanje. Dok su diktatori uživali, "niža klasa" ih je mogla gledati. To je Brandona iznerviralo. Na pitanje Big Brothera bi li on uživao u masaži da je na njihovom mjestu on je kazao da ne bi jer je navikao samo na profesionalne masaže.

Brandonu ovo ipak najgori rođendan dosad?

Slušajući Brandonove izjave o rođendanskoj proslavi, mnogi su se zapitali tko je tu lud. Naime, nakon rođendanskog tuluma je izjavio: "Kako sam se dobro proveo za svoj rođendan. Kako sam uživao. Sve je bilo više od onog što sam očekivao", dok se jučer sustanarima žalio kako mu je ovo najgori rođendan dosad. Posebno ga je iritiralo što na svoj rođendan kao "niža klasa" mora raditi što god se diktatorima prohtije. Jučer je završio i u "zatvoru" jer je sabotirao zadatke. Brandona muče i glad i nesanica. Kaže kako više ne može jesti tunjevinu, jer ga od nje boli trbuh, a žali se i kako ne spava dovoljno jer "spava kao sardina i nema dovoljno prostora da se okrene između šipki". Jedva čeka da ovaj "iscrpljujući" tjedni zadatak završi.

Brandon bi na more s Lesterom

S Bojanom je jučer Brandon podijelio svoje planove za ljetovanje. Kazao je kako želi na more s Lesterom, na što mu je Bojana kazala da Lester neće htjeti s njim. Ta Bojanina izjava je vidno iznervirala Brandona, koji joj nije ostao dužan, nego joj je u svom stilu rekao da mu se ne miješa u život i njegove planove. Kazao joj je da je negativna i da zrači negativnom energijom te tako narušava njegov optimistični život. Misli kako se ona nije nigdje pronašla te se nakon sukoba s Marijanom i Nemešom samo nameće ljudima i zamara ih.


index.hr
 
Natrag
Top