Šta je novo?

Big Brother: Ispao Radašin, a u kuću ponovo ušla Ema

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Big Brother: Ispao Radašin, a u kuću ponovo ušla Ema

bigbrother_svistanari_rtl_625.jpg

index.hr

BIG BROTHER ponudio je stanarima "nemoralnu ponudu" koju su jednoglasno prihvatili. Pristali su na oduzimanje 35.000 eura od glave nagrade i većinom glasova odlučili vratiti Emu nazad u kuću.

Nakon kraće rasprave s Vladimirom, voditeljica Antonija objavila je da ispada Radašin. On je plešući izašao van, a na pitanje je li mu žao što je ispao rekao je: "Da nisam upao, ne bih ni ispao". Zaključio je da su ga izbacili, jer je već jednom sudjelovao u srpskom Big Brotheru: "Jako su ljubomorni što sam drugi put došao". Na pitanje o tome je li mu bilo bolje prvi ili drugi put u BB kući, rekao je kratko: "Prvi put je uvijek najbolje". Iako su uz njega bili nominirani Vladimir i Nirmal, kaže da je bio spreman na to da će on ispasti. "Ne voli publika gledati stalno jednog te istog", zaključio je.

"Svatko vodi ljubav za sebe, a ne za drugoga"

Voditeljica ga je pitala o njegovom odnosu s Duškom koji ga je nominirao. Radiša je još u kući rekao da su oni jedini poljoprivrednici u Big Brotheru i trebali bi se držati zajedno. "I pop popa štiti, i voditeljica voditeljicu. Tako bi i poljoprivrednici trebali biti. Nisam ljut na Duška, samo ga ne volim". Iznenađujuće, Radašin je izjavio da mu je u kući najbolja prijateljica bila Marijana, ali njen odnos s Nemešom nije želio komentirati, već je kratko rekao: "Svatko vodi ljubav za sebe, a ne za drugoga".

Na pozornicu su došli svi bivši stanari: Milan, Mila, Džordž, Dragana, Slavica, Tamara, Ema i Radašin. Sadašnji stanari će moći odabrati nekog od njih u zamjenu za 35.000 eura. Morali su jednoglasno odlučiti žele li vratiti starog stanara, no najviše se nećkao Duško: "Meni je to puno para". Na kraju su se ipak dogovorili te su pojedinačno u ispovjedaonici govorili koga žele ponovo vidjeti u kući. Bojana se odlučila za Emu, a Marijana za Džordža.

Većina odabrala Emu

Nemeš je bez razmišljanja odabrao Džordža, Duško Slavicu, Soraja se odlučila za Emu. Nikola želi u kući ponovo vidjeti Dražena, ali budući da on nije izbačeni stanar, odlučio se za Emu. Nirmal želi Tamaru nazad, a Lester i Vladimir Radašina. Brandon se odlučio za Emu, dok je Antonija pod utjecajem Nemeša i Marijane rekla da želi Džordža u kući. Horvat je donio odlučujući glas i odabrao Emu.
 
Top