Big Brother - ispala Ema: Iskreno, šokirana

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Big Brother - ispala Ema: Iskreno, šokirana

emasuker_bigbrother_izbacena_rtl_625.jpg

EMA ŠUKER ispala je iz Big Brother kuće nakon što joj je u vrlo neizvjesnom glasanju, Bojana dala četiri boda. Na crvenim stolicama ovaj je put iznimno sjedilo petero ljudi, jer su Antonija i Vlado zbog burne svađe zaradili automatsku nominaciju. Također oduzeto im je pravo da glasaju za izbacivanje stanara. Uz njih dvoje nominirani su bili Radiša, Ema i Nikola. Imunitet ima Branislav, jer je novi stanar te kapetanica Bojana.


Prvi je u ispovjedaonici bio Horvat. On je dva boda dao Radiši: "Njemu je ovo drugi Veliki brat pa mislim da i drugi zaslužuju šansu. Jedan bod dajem Antoniji, jer je došla prošli tjedan i super smo se skompali, ali u odnosu na druge ukućane koji su mi mnogo važniji, moram se za nju odlučiti". Marijana koja je danas tražila da ide van, jer želi vidjeti dijete, večeras je bila vrlo dobro raspoložena. Dala je dva boda Radiši, jer "ne prihvaća Brendona" te Vladimiru zbog njegove naravi.

"Nisam se kupao pet dana"

Nemeš je odlučio prvo nominirati Vladimira: "Ponašao se prema Antoniji onako kako se muškarac ne bi smio ponašati prema ženi, ma što mu ona rekla. Jedan bod dajem Antoniji, jer me nije izvukla iz jazbine kad je bila superheroina. Nisam se kupao pet dana tamo". Duško nikako ne može zaboraviti da ga je Ema prvi dan u kući nominirala pa joj je zbog tog razloga ponovo dao dva boda. Nikoli je odlučio dati jedan bod, jer se svađao s Brendonom pa smatra da će mu možda biti lakše kad izađe.




Iako se ovog tjedna svađala s Vladimirom, Soraja je dva boda dala Radiši. "S njim nemam nikakvu komunikaciju", pojasnila je. Jedan je bod dala Emi, jer je s njom "u manje dobrim odnosima nego s Nikolom". Nirmal je dva boda dao Emi, jer mu je u pojedinim trenucima naporna i petlja se gdje joj nije mjesto. Bod je dao Radiši, jer mu je ovo drugi boravak u Velikom bratu. Antonija je dva boda dobila od Lestera zbog svađe između nje i Vlade. "Možda su krivi oboje, ja sa svog stajališta vidim da je ona dodala ulje na vatru. Jedan bod dajem Emi, nemam ništa protiv nje, ali dajem joj bod jer mislim da je Vlado sad više rizičan", smatra Makedonac.

"Vladimir je Crnogorac, znamo se od prije i kao da mi je rođeni brat"

Radašin je odlučio prvo glasati za Antoniju, jer je ne poznaje dobro. "Jedan bod dajem Emi, jer Vladimir je Crnogorac, znamo se od prije i kao da mi je rođeni brat, a i Nikola mi je super", rekao je Radiša. Nikola je dva boda dao Antoniji, jer nije s njom proveo mnogo vremena te jedan bod daje Emi, jer mu je naporna. Ema je, uz Nemeša, jedina osoba koja je dva boda dala Vladi, jer joj se nije svidio sukob između njega i Antonije. Radiši je odlučila dati jedan bod, zbog toga što se "u jednoj situaciji previše zezao s njom" što ju je povrijedilo.



[
video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m7QSayvxFWc[/video]​

U isječku dnevnog pregleda pokazana je još jedna burna svađa, ovaj put između Soraje i Nirmala. Otvoreno su se sukobili u kuhinji, dok su ostali stajali uokolo i slušali. Soraja je Nirmalu rekla da je plakao u ispovjedaonici kad je trebalo pjevati Nemešu pjesmu, na što se on razbjesnio i počeo je psovati. Soraja je također počela vikati, nakon čega je Nirmal u suzama izjurio van. Za njim su došli Marijana i Nemeš koji mu je rekao: "Izbaci to iz sebe, krši, lomi brate. Sjeti se oko koga gubiš živce". Nirmal je otišao u ispovjedaonicu i tražio da ode van: "Idem kući i gotovo. Ostali neka ostanu i ubiru glasove, nek rade što hoće. Soraja izvrće činjenice i radi protiv mene. Što ću kad je ja jednom rečenicom izvrnem naopako, jer je sirova i primitivna".

"E pa Veliki brate doviđenja i hvala na svim ribama"

Nešto kasnije Marijana se Nemešu jadala kako želi otići van pa je on zaključio da moraju izaći zajedno. Bojani su priopćili vijest na što je ona zaplakala. Marijana i Nemeš su je grlili i tješili te plesali s njom. Nemeš je tu noć najduže ostao budan. Dok su svi spavali, obukao se i došao u kuhinju. "E pa Veliki brate doviđenja i hvala na svim ribama", rekao je i otišao do otvora za smeće. Ugurao se unutra i nestao, no nije poznato gdje je završio. Očito su on i Marijana odustali od izlaska, jer su oboje bili večeras na nominacijama. Također, ne zna se hoće li biti kažnjen za bijeg iz BB kuće.



"Vlado je zauzeo prvo mjesto. Po pričanju"

Voditeljica Marijana je stanarima objavila da ispada Ema. Ona se suznih očiju oprostila od stanara i molila ih da ne plaču. Dok su je ispraćali, pjevali su joj "Arogantnu kraljicu". Nakon izlaska, Ema je voditeljici priznala: "Iskreno, žao mi je i šokirana sam. Malo sam zaplakala". Ema je priznala da joj je drago što je došla do polovice showa i zaključila da je većina glasala za nju, jer su im zanimljiviji novi stanari. "Vlado je zauzeo prvo mjesto. Po pričanju", smatra Ema.

Kaže kako su ona i Nemeš imali nesuglasice koje su izgladili kad su bili vezani zbog tjednog zadatka. "Zbližili smo se kao prijatelji. Baš mi je drago što sam se s njim povezala", rekla je bivša stanarka BB kuće. Smatra da je izbačena, jer za razliku od ostalih stanara, nije ulazila u sukobe: "Ponekad ne znam reći osobama što mi smeta. Pokušavam izbjegavati sukobe, a neke osobe to ne vole". Također je napomenula kako se ne ljuti na sustanare koji su je nominirali: "Ne ljutim se, jer bi danas-sutra i ja bila u situaciji da nekoga nominiram pa se nadam da se taj netko ne bi ljutio na mene".



index.hr
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top