Big Brother - ispala Bojana: Nakon svega i dalje tvrdim da Marijana ne voli

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Big Brother - ispala Bojana: Nakon svega i dalje tvrdim da Marijana ne voli

bojanastojkovic_bb_bigbrother_ispala_rtl_625.jpg

index.hr

MARIJANINO "proročanstvo" nije se ispunilo. Iako je mislila da će od četvero nominiranih upravo ona biti izbačena, jer ju je cijeli dan svrbjelo desno stopalo, iz BB kuće izašla je Bojana, a finalisti Big Brothera su: Horvat, Soraja, Brandon, Duško, Lester, Nemeš, Nikola, Marijana i Nirmal. Oni se bore za nagradu koja trenutno iznosi 104.000 eura.

Nominirani stanari dobili su priliku razgovarati nasamo s odabranim stanarom u "sobi za oprost ili oproštaj". Prvi je na redu bio Brandon koji je odabrao razgovarati s Lesterom. Dvojica stanara srdačno su se izgrlila. Jedno drugom su rekli da su u kući proveli lijepe trenutke zajedno, unatoč tome što su se povremeno i svađali. Posebno su istaknuli zajedničku tjelovježbu, u čemu su oboje uživali. "Ti si mi najveća podrška u kući. Idemo definitivno u Prag zajedno", rekao je Brandon Lesteru. Na pitanje Velikog brata što bi promijenili jedno kod drugog, Lester je rekao: "Poručio bih Brandonu neka se ponaša kao muško"."Volio bih da ostanemo prijatelji dok smo živi"

Sljedeći je na redu bio Duško koji se želio oprostiti s Horvatom. "Sretan sam što smo zajedno od prvog dana, što se poštujemo i što smo proveli mnogo vremena zajedno", rekao je Duško. Horvat mu je uzvratio: "Drago mi je da sam ovih sto dana u kući imao nekoga na koga sam se mogao osloniti, najviše od svega želim ti se zahvaliti što sam se s tobom nasmijao kao ni s kim. I ispričavam ti se što sam ti sjeo slučajno na glavu neku večer". Duško mu je rekao da bi volio da ostanu prijatelji i nakon Big Brothera: "Volio bih da ostanemo prijatelji dok smo živi".


Bojana i Marijana su se zajedno oprostile od Nemeša. Marijana je napomenula da se željela oprostiti sa Sorajom i da ovo nije pošteno. Nemeš je prvi imao riječ: "Ako se neke stvari trebaju riješiti, riješit će se vani. Ne ovdje i ne ovako na silu". Marijana se složila s njim: "Imali smo prilike svih ovih dana, nije se ništa dogodilo i ja ostajem pri svom stavu". Bojana je također odbila popričati sa svojim bivšim "kumovima". "Preko nekih stvari ne mogu prijeći", rekla je odbojkašica. Na pitanje Velikog brata što Nemeš želi poručiti Marijani, požarevački zavodnik je rekao: "Ništa drugo, nego da mi da broj telefona"."Nakon svega i dalje tvrdim da Marijana ne voli Nemeša"

Voditeljica Marijana rekla je stanarima da Bojana ispada. Ona se izgrlila s većinom stanara, dok je s Nemešom i Marijanom imala hladniji oproštaj. Nakon izlaska je rekla da joj je lakše što je ispala sad, nego u finalu, jer bi se tad nečemu nadala. "Bilo mi je teško danas, sad sam dobro. Vidim ljude koje volim", rekla je voditeljici Antoniji. Njeni favoriti su Lester i Nirmal kojeg smatra "super dečkom".

"Nakon Nemeša i Marijane, nisam se više vezala ni s kim. Osjetila sam da prolazim kroz show, nisam više imala živaca da se svađam s ljudima poput Brendona, da trpim njegove gluposti i ispade", tvrdi odbojkašica. Kaže da je njena odluka o prekidu prijateljstva s Marijanom i Nemešom imala veze s dolaskom Vlade u kuću. "Kad nekog ne poznaješ, zbližiš se s tom osobom, pomisliš da ima istine u njenim riječima. Nakon svega i dalje tvrdim da Marijana ne voli Nemeša. Tvrdim da se ona igra zbog ostanka u kući", zaključila je Bojana.Kroz cijelu emisiju, stanari su imali priliku gledati svoje profile s audicija ili one snimljene uoči ulaska u kuću. Na kraju je prikazan i Marijanin profil. Ona je počela plakati kad je vidjela kći i svog supruga na ekranu te se cijelo vrijeme držala za glavu. Minutu kasnije, ljubila se s Nemešom.
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top