Biblijom se brani kršćanstvo

Član
Učlanjen(a)
24.09.2010
Poruka
544
Lepa poslovica ali ne govori ništa u prilog tvom zaključku da je moj pogrešan.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
gotovani
pa ovdje vam je link
http://serbianforum.org/religija/368884-kako-proucavati-sveto-pismo-i-zasto.html
samo treba znati čitati
vidim pisati znate, svakave ružne i uvredljive stvari
nemate poštovanje prema Bogu, a ni vjere
ne ljutim se ja na vas, niti vas krivim
to je zato jer su vas vjerski učitelji poučili sasvim krivo
ili vas nisu poučili ničemu
buduči da vrijeme milosti i Božje ljubavi, dobrote još uvijek traje
ima nade za sve

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Ko kaže da ga nema? Ako strada 100 000 ljudi, budi siguran da bi stradao 1 000 000 da nema Boga.
E, sad, druga je stvar što svako njegove riječi shvata na drugačiji način. Bog sigurno nije rekao krstašima da idu i ubijaju,
niti kaže nekome da se mora bičevat kako bi okajao svoje grijehe.
Čak i da nam nije dao 10 zapovijesti, zar možeš zamisliti išta približnije njima, a što bi život na planeti Zemlji učinio boljim i ljepšim?

SVako ima pravo na svoj stav, ali mi nekada bude žao ljudi koji niušta ne vjeruju, jer po meni, život bez vjere je prazan.
Ali, dobro, to je samo moje mišljenje...

Ja bih rekao da On ima ogromno strpljenje s nama i našim glupostima.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
haha kakvo iskrivljeno razmisljanje, koga briga za tih 100 000 jel da,ako vec moze da spasi i da se umesa zasto pusta milione dece da umiru od gledi sirom sveta, uopste ne podizes sliku o bogu ako kazes da moze da se umesa, to ga cini samo jos gorim.
Nemoj da me zasmejavas sa 10 zapovesti, u kojem nema nista o raznim zlocinackim delima i koje je sam bo krsio cim ih je izdao. Vazno da ima zapovesti da mora da se slavi ljubomorni bog i kaznjavanje za samo razmisljanje o nekim stvarima, strasno

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Joker, zašto imam osjećaj da iz tebe govore samo mržnja i cinizam?
Ne pratim toliko ovaj dio foruma, ali.....

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
upoznajte Boga, kroz Bibliju
i promijeničete sadašnje mišljenje
upoznajte Njegovu neopisivu ljubav koju ima za sve nas grešnike
..*jer Bog je toliko ljubio svijet, da je dao svog Jedinorođenog Sina, da svaki onaj,
koji vjeruje u Njega ne propadne, nego da ima život vječni*..
Evanđelje Ivan 3:16

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Joker, zašto imam osjećaj da iz tebe govore samo mržnja i cinizam?
Ne pratim toliko ovaj dio foruma, ali.....

zasto ? pa ti si sam rekao sve, ne moram ja nista, kako bog izabere tih 100 000 ljudi koji ostanu zivi a koje pusti da umru, time sto kazes da on moze da se mesa govoris da moze da spreci svaku patnju i smrt na svetu, neke sprecava a neke ne, kako izabere koje dete umre a koje ce da zivi ?

Natrag