Да појасним-
У вези вокс-ио...''неко'' ме добронамерно упозорио,да је та услуга наплаћена ''њему'' путем тел рачуна...и,ако се мало боље погледа,има здраве логике,јер-КО БИ ТО ПРУЖИО ТАКВУ УСЛУГУ Б Е С П Л А Т Н О
Алопуб...није бесплатан,али је у најави јефтин.Додуше...то код мене не ради.Да.Има инсталиран ''СИПЛинк''...стартује се са десктопа...укуцају се позивни бројеви...али,веза никако да се успостави.Нешто недостаје ???...
Можда мени недостаје нешто од опреме у компу...како год---код мене ''то'' није прорадило.Ако неком то проради,нека не буде лењ...тј. - нека се јави овде и пренесе новост.
Ја сам покушавао десетак пута да ступим у контакт (меилом)...јер,ни њихов ''БЕСПЛАТАН БРОЈ ЗА ПОЗИВ'' 87988 никако да успоставим везу,а на меилове,нисам добио никакав одговор.
Може бити да у мом компу нешто недостаје-јер,не могу отворити ''њихову уплатницу''...видећете кад одете на њихову страницу да не улазим у превелику дубину....али - још једном молим КОМЕ ПОЂЕ ЗА РУКОМ ДА ПОЗОВЕ СА СЛИЛинк-а...нек објави овде,а ја ћу у том случају , морати. хтео не хтео , да заменим комп....