Šta je novo?

Beovoz i ostali vozovi za Valjevo

  • Začetnik teme Rail_Serbia
  • Datum pokretanja
R

Rail_Serbia

Učlanjen(a)
17.12.2013
Poruka
2
Од Новог реда вожње, који је ступио на снагу 15.децембра 2013. направљене су нове брљотине, које никако не иду на корист Ваљеваца. Поподневни Беовоз који је годинама полазио из Београда у 16 и нешто, сада полази у 15:50, тако да они који раде до 16 не могу да стигну. Вечерњи полазак из Ваљева иде само до Прокопа, а онај око 23 за Ваљево исто иде из Прокопа, недођије из које је тешко изчупати се у касно вечерњим сатима.

Удружење љубитеља железнице ће ових дана упутити жалбу, али сумњам да ће жалба бити усвојена, и у том случају је потребна шира подршка Ваљеваца, да ли у виду протеста или петиција, али и Барајеваца, Лазаревчана.

Ја сам саобраћајни инжињер, председник Удружења љубитеља железнице и железнички ентузијаста. Ми као удружење можемо изкоординисати да Ваљево добије бољи превоз, али за то је потребно створити критичну масу Ваљеваца, и осталих грађана.

Удружење се залаже и за градњу пруге преко Обреновца, а уколико се уради варијанта коју ми предлажемо, дугорочно је могуће имати такав систем да се до Ваљева стиже возом за 45 минута.
 
Top