Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #11 Oko moje, zivot cini svoje Znam sad nisi sretna ti nisi s'njim ti iz ljubavi Ref. Sa njim spavas a o meni sanjas oko moje, zivot cini svoje Dodje mi da te nadjem ja a ne mogu sad si njegova Neka nam ljubav oprosti teska je greska mladosti
Oko moje, zivot cini svoje Znam sad nisi sretna ti nisi s'njim ti iz ljubavi Ref. Sa njim spavas a o meni sanjas oko moje, zivot cini svoje Dodje mi da te nadjem ja a ne mogu sad si njegova Neka nam ljubav oprosti teska je greska mladosti
Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #12 Pojavi se babo Pojavi se babo samo da te vidim pa nek' umrem babo nikog se ne stidim Sto te nema babo da me pjesma budi pa da i ja zivim k'o i drugi ljudi Sretnija bi meni ova mladost bila da pojubim ruku sto me odhranila U rodjenoj zemlji svice nova zora istina i pravda pobjediti mora
Pojavi se babo Pojavi se babo samo da te vidim pa nek' umrem babo nikog se ne stidim Sto te nema babo da me pjesma budi pa da i ja zivim k'o i drugi ljudi Sretnija bi meni ova mladost bila da pojubim ruku sto me odhranila U rodjenoj zemlji svice nova zora istina i pravda pobjediti mora
Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #13 Prazno srce, prazna dusa Okrecem se ljevo, desno trazim oci tvoje uzalud je jer na svijetu iste nepostoje Ref. Prazno srce, prazna dusa u grudima mojim jer bez tebe ja ne zivim vec samo postojim Volio sam samo tebe sad je srce prazno poslije tebe meni nista vise nije vazno
Prazno srce, prazna dusa Okrecem se ljevo, desno trazim oci tvoje uzalud je jer na svijetu iste nepostoje Ref. Prazno srce, prazna dusa u grudima mojim jer bez tebe ja ne zivim vec samo postojim Volio sam samo tebe sad je srce prazno poslije tebe meni nista vise nije vazno
Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #14 Preboljeti nikad necu Oko srca moga tuga gnjezdo svila zauvijek je draga mene ostavila Ref. Iz oka moga kradom suze liju preboljeti nikad necu ljubav najmiliju U mojoj su dusi zavladale boli kako cu da ozdravim kada drugog voli
Preboljeti nikad necu Oko srca moga tuga gnjezdo svila zauvijek je draga mene ostavila Ref. Iz oka moga kradom suze liju preboljeti nikad necu ljubav najmiliju U mojoj su dusi zavladale boli kako cu da ozdravim kada drugog voli
Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #15 Sara Njene oci kao more dusa kao pamuk meka najljepse su tamo zore gdje me moja Sara ceka Ref. Saro moja, sreco do neba moja radost, moja potreba strijela srece me pogodila Sara se za mene rodila Njen je sapat vele blagi a njen osmijeh srce grije pomozi mi Boze dragi da sam tamo Sara gdje je
Sara Njene oci kao more dusa kao pamuk meka najljepse su tamo zore gdje me moja Sara ceka Ref. Saro moja, sreco do neba moja radost, moja potreba strijela srece me pogodila Sara se za mene rodila Njen je sapat vele blagi a njen osmijeh srce grije pomozi mi Boze dragi da sam tamo Sara gdje je
Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #16 Srce vise ne vjeruje tebi Ti si nasu ljubav samo hirom zvala sve sto sam zelio drugome si dala vjerovala nisi da ostaces sama da ce nekad srce tvoje plakati za nama Ref. Od ljubavi nase ostade prasina umjesto tvog smijeha cuje se tisina a i prosjak da sam vratio se ne bih sad je kasno srce vise ne vjeruje tebi Ljubav nasu ti si lako prebolila siguran sam bio da si me voljela vjerovala nisi da ostaces sama da ce nekad srce tvoje plakati za nama
Srce vise ne vjeruje tebi Ti si nasu ljubav samo hirom zvala sve sto sam zelio drugome si dala vjerovala nisi da ostaces sama da ce nekad srce tvoje plakati za nama Ref. Od ljubavi nase ostade prasina umjesto tvog smijeha cuje se tisina a i prosjak da sam vratio se ne bih sad je kasno srce vise ne vjeruje tebi Ljubav nasu ti si lako prebolila siguran sam bio da si me voljela vjerovala nisi da ostaces sama da ce nekad srce tvoje plakati za nama
Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #17 Sreo sam je iznenada Sreo sam je iznenada obicna k'o sve kosa plava, farmerice oci zelene Kosa plava, farmerice oci zelene Pogleda me samo jednom svojim ocima od tad nemam mira danju nemam nocima Od tad nemam mira danju nemam nocima Uzela je moju dusu uzela mi sve pa sad lutam ulicama opet trazim je Pa sad lutam ulicama opet trazim je
Sreo sam je iznenada Sreo sam je iznenada obicna k'o sve kosa plava, farmerice oci zelene Kosa plava, farmerice oci zelene Pogleda me samo jednom svojim ocima od tad nemam mira danju nemam nocima Od tad nemam mira danju nemam nocima Uzela je moju dusu uzela mi sve pa sad lutam ulicama opet trazim je Pa sad lutam ulicama opet trazim je
Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #18 Stala mala na cardak Stala mala na cardak pa me zove na sokak Kad carsija bude pusta da joj ljubim medna usta Ja sam momak veseljak volim kada padne mrak Ljubicu je dok nesvane da joj lijecim srcu rane Danju imam ja merak zato zurim na sokak Neka mala dobra zna zensko srce volim ja
Stala mala na cardak Stala mala na cardak pa me zove na sokak Kad carsija bude pusta da joj ljubim medna usta Ja sam momak veseljak volim kada padne mrak Ljubicu je dok nesvane da joj lijecim srcu rane Danju imam ja merak zato zurim na sokak Neka mala dobra zna zensko srce volim ja
Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #19 Svojoj zemlji dolazim Kreni lijevo, kreni desno dzaba zivot prolazi svuda podjem, kuci dodjem svojoj zemlji dolazim Pozeli iz rajskih vrtova najljepse ruze donijecu hoces li zrno bisera ja sve dubine pretrazicu Gdje niko nije stigao ja cu poci za tebe i Bog je ruke digao od onih sto nikog nevole Trebas mi samo, samo ti znas sta hocu od ljubavi gdje li je sad, gdje stanuje raja iz nase carsije
Svojoj zemlji dolazim Kreni lijevo, kreni desno dzaba zivot prolazi svuda podjem, kuci dodjem svojoj zemlji dolazim Pozeli iz rajskih vrtova najljepse ruze donijecu hoces li zrno bisera ja sve dubine pretrazicu Gdje niko nije stigao ja cu poci za tebe i Bog je ruke digao od onih sto nikog nevole Trebas mi samo, samo ti znas sta hocu od ljubavi gdje li je sad, gdje stanuje raja iz nase carsije
Ana_ana Učlanjen(a) 19.09.2009 Poruka 27.626 14.10.2009 #20 Zasto ode, ostavi me Kad pozelim tebe kad mi treba ruka tvoja i kad cujes da te zovem to je samo slabost moja Ref. Na izmaku snage vec sam sapcem srcu tvoje ime da izdrzi, da te nadje zasto ode, ostavi me Kad ludujem nocu dok mi vino dusu pije da l' ces dati ni kafana utjeha mi vise nije
Zasto ode, ostavi me Kad pozelim tebe kad mi treba ruka tvoja i kad cujes da te zovem to je samo slabost moja Ref. Na izmaku snage vec sam sapcem srcu tvoje ime da izdrzi, da te nadje zasto ode, ostavi me Kad ludujem nocu dok mi vino dusu pije da l' ces dati ni kafana utjeha mi vise nije