Bebi Dol pohisterisala na Marinu Perazić

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Bebi Dol pohisterisala na Marinu Perazić, koja je od producenata tražila da je kazne pozivajući se na pravila hrvatske „Farme“

Thumb_1225_3.jpg


Učesnice najpopularnijeg srpskog rijalitija „Farma“ iz dana u dan ne prestaju da se svađaju. U novi sukob ušle su Dragana Šarić alijas Bebi Dol i Marina Perazić, koje su jedna drugoj sasule u lice čitav repertoar uvreda i psovki. Kako to obično biva, do svađe je došlo zbog olajavanja iza leđa, a čitav konflikt pretio je da se završi fizičkim razračunavanjem:
- Sve je počelo tako što su Maja Nikolić i Bebi Dol u Marininom odsustvu komentarisale kako bi Perazićevu trebalo da bude sramota što je sebi dozvolila „da spava“ sa 26 godina mlađim muškarcem. Hrvatska pevačica je pri ulasku u sobu čula deo priče i nastao je haos. Prvo je verbalno napala Maju, ali joj je Nišlijka u startu odgovorila da je „debela svinja“ i da je to razlog njene nervoze. Na stranu sunarotkinje stala je Bebi Dol, koja je potvrdila uvrede na račun pevačice iz Hrvatske. Rasprava je kulminirala kada je Marina rekla Bebi da je pijandura, a ova joj uzvratila rečima „ti si nikakva pevačica, samo mlatiš dupetom“ - priča izvor Kurira blizak produkciji.
Nakon svega što je čula, Perazićeva je tražila od producenata da kazne Bebi Dol zbog uvreda koje joj je uputila, pozivajući se na pravila hrvatske „Farme“, u kojoj je takođe učestvovala:
- Dosta je toga više, koga zanimaju te priče o hrvatskoj farmi, idi tamo pa pričaj, dokle bre više mi Srbi da svima pušimo k... c! Nemam o čemu s tobom da pričam, kraj - siktala je revoltirana Bebica.
Kako će se dalje odvijati život na seoskom gazdinstvu pokraj Barajeva, teško je pretpostaviti, jer su iz dana u dan tenzije sve veće, ali zato nema sumnje da milionski auditorijum televizije Pink očekuju nova uzbuđenja, s obzirom na to da je netrpeljivost među ženskom populacijom na „Farmi“ dostigla tačku ključanja.

Kurir
 
Natrag
Top