Najpre da potvrdim da sam Be On Road , tj. GPS Navigation, bez problema instalirao na telefonu Samsung Galaxy S3, android 4.3, Jelly Bean. Takođe, skinuo sam mape koristeći PC Maps Downlader koji je dat u postu #4. Jedino bi trebalo napomenuti da Downloader skida TT mape 2016.03 i OS mape 2015.10. WCL fajl je dat samo za TT mape i dovoljno je imati samo njega u folderu Maps. Koristio sam content.info koji se skida sa linka.
@dilerik, aplikacija se normalno koristi sa OS mapama. Nisam pronašao drugi način već fajl menadžerom iz telefona TT mapu Srbije prebacim iz foldera Maps u rut navigacije. Dakle, u Maps folderu mi ostane samo OS mapa i tada je navigacija pravilno vidi. U slučaju da su u folderu Maps i mapa OS i mapa TT za Srbiju, navigacija "vidi" tj. koristi samo TT mapu.
Inače, zapažanje u vezi ove navigacije je dobro. To je identična Sygic navigacija. Uostalom, pri pokretanju, i piše "Powered by Sygic".
U prilogu su skrinšotovi test rute od restorana "Devetka" do restorana "Košuta". Ovu rutu sam proglasio za testnu jer se na njoj sa sigurnošću, nažalost i dalje, može prepoznati ulica Pionirska kao pogrešno dvosmerna, što je karakteristika samo TomTom mape. Poslednja slika je ista ruta ali sa navigacijom Magic Earth. Jedino primećujem da je OS mapa u Magic Earth mnogo bogatija podacima. Recimo, na njoj je crkva Sveti Luka označena i ikonicom i imenom a u OS mapi kod BoR navigacije nije posebno označena.
Nisam probao, ali smatram da bi sa istim content.info, koji "prepoznaje" sve mape, i klasična navigacija Sygic identično radila i koristila OS mape.
Probao sam i Sygic i BoR navigaciju u realnoj vožnji, sa TT mapom. Identično i rutiraju i rerutiraju. Ostaje samo pitanje da li su nam potrebne dve identične navigacije...