Šta je novo?

BE-ON-ROAD Navigacija

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
588
Da se mogu koristiti aplikacija sa osm,bila bi o.k
Koristiti kopiju od sygica sa here ili tt mapama je u najmanju ruku glupo
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
826
Najpre da potvrdim da sam Be On Road , tj. GPS Navigation, bez problema instalirao na telefonu Samsung Galaxy S3, android 4.3, Jelly Bean. Takođe, skinuo sam mape koristeći PC Maps Downlader koji je dat u postu #4. Jedino bi trebalo napomenuti da Downloader skida TT mape 2016.03 i OS mape 2015.10. WCL fajl je dat samo za TT mape i dovoljno je imati samo njega u folderu Maps. Koristio sam content.info koji se skida sa linka.
@dilerik, aplikacija se normalno koristi sa OS mapama. Nisam pronašao drugi način već fajl menadžerom iz telefona TT mapu Srbije prebacim iz foldera Maps u rut navigacije. Dakle, u Maps folderu mi ostane samo OS mapa i tada je navigacija pravilno vidi. U slučaju da su u folderu Maps i mapa OS i mapa TT za Srbiju, navigacija "vidi" tj. koristi samo TT mapu.
Inače, zapažanje u vezi ove navigacije je dobro. To je identična Sygic navigacija. Uostalom, pri pokretanju, i piše "Powered by Sygic".
U prilogu su skrinšotovi test rute od restorana "Devetka" do restorana "Košuta". Ovu rutu sam proglasio za testnu jer se na njoj sa sigurnošću, nažalost i dalje, može prepoznati ulica Pionirska kao pogrešno dvosmerna, što je karakteristika samo TomTom mape. Poslednja slika je ista ruta ali sa navigacijom Magic Earth. Jedino primećujem da je OS mapa u Magic Earth mnogo bogatija podacima. Recimo, na njoj je crkva Sveti Luka označena i ikonicom i imenom a u OS mapi kod BoR navigacije nije posebno označena.
Nisam probao, ali smatram da bi sa istim content.info, koji "prepoznaje" sve mape, i klasična navigacija Sygic identično radila i koristila OS mape.
Probao sam i Sygic i BoR navigaciju u realnoj vožnji, sa TT mapom. Identično i rutiraju i rerutiraju. Ostaje samo pitanje da li su nam potrebne dve identične navigacije...
 

Prilozi

 • Pocetni skrin.jpg
  Pocetni skrin.jpg
  24,4 KB · Pregleda: 42
 • BoR sa TT.jpg
  BoR sa TT.jpg
  51,7 KB · Pregleda: 43
 • BoR sa OS.jpg
  BoR sa OS.jpg
  109 KB · Pregleda: 42
 • Magic Earth sa OS.jpg
  Magic Earth sa OS.jpg
  108,7 KB · Pregleda: 42
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
423
...Ostaje samo pitanje da li su nam potrebne dve identične navigacije...
Naravno da ne. Već sam je obrisao kad samm video da je to ustvari Sygic.

A Magic Earth mi je postala zanimljiva baš zbog ovoga što si napisao, karte nude puno više informacija od bilo koje druge navigacije koja koristi Here ili Tomtom mape. Jedino još Google mape nude možda i više, pa su sad ove dve navigacije (M.Earth i G. Maps) uz Here stalna postavka na mom telefonu, a ostale su samo za zanimaciju :).
 
Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
827
Evo i ova navigacija za android odlično radi isprobana na LG Q6 i radi savršeno mape i sve ostalo paše iz Sigyca i radi sa svim mapama od sygica ,radi kod mene sa SD kartice u androidu/data

link za navigaciju:
Kod:
https://1fichier.com/?1ev4joupxn]GPS.Navigation.[BeOnRoad].v.17.3.3.rar

link za mapdownloader:
Sygic PC Maps DOWNLOADER - Link
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
2.440
U prethodnom postu ubacena - BOR v2. Fix. license "bypass".
 
Top