Šta je novo?

BB Vlado o bivšim sustanarima: Nekima bih se posrao na glavu, neke bih

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
BB Vlado o bivšim sustanarima: Nekima bih se posrao na glavu, neke bih

bbvladimirtomovic-emotion.jpg

index.hr

VLADIMIR TOMOVIĆ, Crnogorac koji je ovog tjedna svojevoljno odlučio izaći iz Big Brother kuće, u razgovoru za srpski Press istračao je svoje sustanare, s kojima je provodio vrijeme od svog naknadnog ulaska u show. Ružne riječi nije štedio.

"U Bojanu se nisam zaljubio, niti me privlači kao žena, a Antoniju sam uhvatio dva puta za sisu iako se to nije prikazalo"

"Nekim ljudima s kojima sam boravio u kući bih se posrao na glavu, neke bih prebio, ali mi to Big Brother nije dozvolio", kazao je Vlado te se potom osvrnuo na Marijanu Čvrljak, Antoniju Jovanović i Bojanu Stojković: "Marijana je žena koja je osramotila svoju obitelj, što je za mene najsvetije. Njena higijena je ravna nuli, aljkava je i prljava, a po izlasku će morati angažirati automehaničara da joj skine smrdljive čizme s nogu. U Bojanu se nisam zaljubio, niti me privlači kao žena, a Antoniju sam uhvatio dva puta za sisu iako se to nije prikazalo".

"Imao sam tri prave djevojke, koje su sada udane, ostale su sve bile kombinacija"

Osvrnuo se i na broj djevojaka s kojima se dosad poseksao. Sustanarima se prvo hvalio kako ih je "bilo više od 100", a potom je tu brojku povećao na "sigurno više od 200". "Što se te priče tiče, imao sam tri prave djevojke, koje su sada udane, ostale su sve bile kombinacija. Znam da nije džentlmenski što o tome pričam, ali tvrdim da sam imao puno više od 150 djevojaka. Nisam otkrio njihova imena pa smatram da ni jednu nisam uvrijedio", izjavio je Vlado, koji kaže i kako bi imao štošta za napričati o Big Brotheru, ali se ne želi zamjeriti ljudima iz produkcijske kuće Emotion. Naveo je i kako bi, da je osvojio glavnu nagradu, novac dao u humanitarne svrhe.
 
Top