Šta je novo?

BB: Nemeš u šoku jer su on i Bojana završili zadnji na "Balkansongu", Nirmal "zapalio

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
BB: Nemeš u šoku jer su on i Bojana završili zadnji na "Balkansongu", Nirmal "zapalio

finalistibalkansonga-emotion.jpg

index.hr

GLAVNA tema jutrošnjih rasprava u Big Brother kući sinoćnji je "Balkansong". Nirmal, koji je s Nikolom i Lesterom odnio pobjedu, kaže kako je "zapalio publiku". Brandon je zadovoljan svojim i Sorajinim nastupom te osvojenim trećim mjestom, a smatra kako su pobjednici zasluženo Nirmal, Nikola i Lester. Sličnog je mišljenja i Marijana, koja se jučer ujutro probudila bez volje za pjevanjem i plesom te ju je boljelo grlo. Marijana je dodala i kako joj se nije svidjelo kako je glasao stručni žiri iz Zagreba. Plasmanom je zadovoljan i Horvat, koji smatra da su osim pobjednika, čiji mu se nastup dopao, tehnički vjerojatno najbolji on i Duško. Jedini tko je u šoku i tužan zbog sinoćnjeg plasmana je Nemeš. On i Bojana su bili posljednji, a Bojana misli da ih je oboje uništila trema.

Osim o jučerašnjim nastupima, ukućani su razgovarali i o idućim nominacijama. Bojana je kazala kako bi voljela da i idućeg tjedna publika odlučuje kako bi točno znala na čemu je. Horvat je Marijani kazao kako ona mora ostati u kući kako bi mu imao tko peglati stvari. Nemeš je na to komentirao kako se "osjeća kao da imaju dijete", a Horvat kazao kako se kraj Nemeša čovjek osjeća kao da nije dovoljno dobar, na što je Marijana rekla da nije tako. Horvat je potom kazao Marijani da mu ne laže, jer ne voli živjeti u lažnoj nadi, te kako će joj kad ode Nemeš on najviše nedostajati.

"Kraljica" Marijana smatra da je njena situacija s Nemešom ozbiljna, kazala mu da ga nikome ne da

Dok su Soraja, Horvat i Duško u kuhinji ogovarali Nirmala te komentirali kako "mijenja mišljenje kao čarape" i priča samo ono što njemu odgovara, čak i ako to nije ispravno, Marijana i Nemeš su razgovarali ležeći na krevetu. Nemeš je kazao Marijani kako su njih dvoje izabrali da njihov odnos bude takav i da nitko tu ništa nije uvjetovao. Marijana je komentirala kako neće promijeniti mišljenje te kako joj ga jedino on može promijeniti kad joj kaže da je drugačije. Marijana je ustvrdila kako je njihova situacija ozbiljna i nema povratka te mu kazala da ga ona nikome ne da. Rečenicu je završila u Brandonovom stilu s "I am queen" ("Ja sam kraljica").
 
Top