BB Marijana: Ja sam prostitutka, Nemeš je moj makro, obrati se

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
BB Marijana: Ja sam prostitutka, Nemeš je moj makro, obrati se

marijananemesyoutube.jpg

index.hr

IAKO prvih sati stanari nisu odustajali od zadatka koji im može priskrbiti tjedni imunitet, među prvima koji su se predali bila je Bojana. Čim je ona odustala za njom je pošla i Antonija. Ostali stanari grčevito se bore za ostanak u kutijama i imunitet.

Glavna tema u kutijama je seks

Ema, Soraja, Antonija, Horvat, Lester i Nikola su najglasniji, dok ostali šutnjom čuvaju svoju energiju. Brbljivim ukućanima seks je nezaobilazna tema. Horvat i Nikola ulaze u sitne detalje koji ne odgovaraju Soraji.



U kutijama je izgleda zaista udobno i ukućani imaju sve što im je neophodno. Od Velikog Brata dobili su čokoladice, vodu, kondome i svako od ukućana po neki različit predmet. Soraja je dobila gumenu zmiju, Horvat fotoaparat, a Ema kremu protiv komaraca.

Lester iskoristio kondom

Ukućani koji su bili u dnevnoj sobi nisu previše govorili. Nikola i Bojana su ostali sami u spavaćoj sobi i razgovarali, ali je Nikola nakon nekog vremena napustio spavaću sobu i otišao u kuhinju gdje se nalazio Lester. Kada je došao do Lestera, on ga je obavijestio da nije više mogao izdržati i da je iskoristio kondom.


bigbrither_kutije_emotion_625.jpg

Marijana: Ja sam prostitutka, Nemeš je moj makro

Tijekom tuluma u Big Brother kući koji je bio u utorak navečer, osim Antonijine dojke, zanimljive su bile i neobične izjave stanara. Tako je u jednom trenutku Marijana ispalila "Ja sam prostitutka", Horvat ju je kratko nakon toga pitao želi li plesati s njim, a ona mu je odgovorila: "Dogovori se s Nemešom, on je moj makro".

Bojana je izjavila kako joj je žao što je Marijani bila podrška posebno zato jer je vidjela da se Marijana nabacuje drugim muškarcima pokraj Nemeša.
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top