Šta je novo?

BB Marijana Bojani rekla da je nacionalist, Bojana prijeti da će izaći iz kuće ako je

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
BB Marijana Bojani rekla da je nacionalist, Bojana prijeti da će izaći iz kuće ako je ne

bojanazivcaankopas625indexbb.jpg

index.hr

IZNIMNO burna i razuzdana djevojačka zabava, Stanare Big Brother kuće nije nimalo pokolebala. Večeras će biti momačka zabava za "princa Williama", a bit će zanimljivo vidjeti hoće li dečki uspjeti nadmašiti jučerašnji tulum. Šteta nastala razbijanjem na sinoćnjoj zabavi, još uvijek se zbraja. Prvi je u nasilju predvodio Nemeš koji je šipkom razbio pleksiglas u sobi te svu scenografiju u vrtu. Nakon toga je nastavila njegova voljena, Marijana. Ona je potegnula stolnjak s posuđem sa stola i sve se razbilo. Uz to je prevrnula i jednu kameru. Zbog razbijanja, Veliki brat je prekinuo zabavu.


Nemeš udario Brandona laktom u trbuh

Nasilju tu nije bio kraj. Brandon i Nemeš koji su posljednjih dana u posebno lošim odnosima, ponovo su se posvađali. Baletanu je u blagovaoni palo malo sira na pod te ga je Nemeš opomenuo. Brandon je samo odmahnuo rukom, nakon čega ga je Nemeš udario laktom u trbuh. Brandon mu nije uzvratio, a Veliki brat nije reagirao zbog ovog Nemeševog poteza.


Marijana nazvala Bojanu nacionalistom

Nakon zabave, nepovratno su narušeni i odnosi Bojane i Marijane koja je sinoć mrtva pijana rekla Bojani što misli o njoj. Nazvala ju je nacionalistom i rekla da se ulizuje i druži s Hrvatima, Horvatom i Nikolom, jer želi da oni s njom budu u finalu pa da kao jedina Srpkinja pobijedi. Bojana se na to rasplakala, a danas je u ispovjedaonici Bojana rekla da će napustiti BB kuću, ako Marijana ne bude kažnjena zbog toga što je rekla. Veliki brat je još na početku sezone rekao da neće tolerirati nikakve nacionalističke ispade kao ni razgovore o tome.
 
Poslednja izmena od urednika:
Top