Šta je novo?

BB Bojana o Marijani: Nije glupa nego jako proračunata i velika

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
BB Bojana o Marijani: Nije glupa nego jako proračunata i velika

bojana14062011emotion.jpg

index.hr

JEDNO vrijeme najbolje prijateljice u Big Brother kući i "kume", Bojana i Marijana, već nekoliko tjedana ne razgovaraju. Bojana je danas u razgovoru s Horvatom, Sorajom i Duškom konačno otkrila zbog čeka njih dvije više nisu prijateljice. Izjavila je kako Marijanu ne smatra glupom osobom, već jako proračunatom i velikom manipulatoricom.

Navodila je brojne situacije koje su se događale između nje, Marijane i Nemeša. Ono što sigurno nikad neće moći oprostiti Marijani je njeno pijanstvo i ružne riječi koje joj je uputila tijekom djevojačke večeri koja se u sklopu tjednog zadatka "Kraljevsko vjenčanje" održala u kući. Soraja i Horvat su pažljivo slušali Bojanino izlaganje te konstatirali da Marijana jako dobro zna što radi. Marijana nakon svakog pijanstva tvrdi kako se ničeg ne sjeća, ali Soraja, Horvat i Bojana su uvjereni da to nije baš uvijek tako.

Otpad za Duleta "raj"

"Diktatura" u BB kući i dalje traje. Sinoć su kao prve sluge izabrani Bojana, Horvat i Duško, a jutros su Nirmal, Nikola i Lester slugama proglasili Marijanu, Nemeša i Brandona, koji tijekom cijelog dana moraju brinuti o njima i udovoljavati njihovim željama. Nakon jutrošnjeg buđenja na otpadu Duško je komentirao kako je jako lijepo spavao. Kazao je kako je život na otpadu raj, a da se Lesteru, Nikoli i Nirmalu samo čini da su u boljoj poziciji.
 
Top