Batler obišao i splavove

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Batler obišao i splavove

Poznati holivudski glumac Džerard Batler protekli vikend je proveo slušajući naše narodnjake po beogradski splavovima, najduže se zadržao na splavu „Hua Hua“, a veče pre toga proveo je u klubu „Oh Cinema“ sa poznatim biznismenom Dan Tanom.

32990_zabbatler03-foto-afp_f.jpg


Škotski glumac u Beogradu ostaje još dve nedelje


Veče u „Oh Cinema“ klubu na Kalemegdanu Džerard Batler je proveo u društvu biznismena Dobrivoja Tanasijevića, alijas Dan Tana. Inače, Dan Tana i njegova ćerka Gabrijela, producent filma „Koriolan“, stari su prijatelj Ralfa Fajnsa i upravo na njihov nagovor Fajns je došao u Beograd da snima film. Gabrijela je diplomirala režiju i ima svoju producentsku kuću „Magnolia Mae Films“ koja je producirala ostvarenje „The Duchess“, koje je 2008. nagrađeno „Oskarom“ za najbolji kostim. Zanimljivo je da su u ovom filmu glavne uloge tumačili Kira Najtli i Ralf Fajns. Gabrijela je u film uključila i Marka Miškovića, koji je jedan od finansijera „Koriolana“, a sa Dan Tanom je jedno vreme vodio Zvezdu.

Nakon dobrog provoda u „Oh Cinemi“, Fajns je nastavio sa izlaskom u klubu „Plastik“, u koji je došao sa Katarinom Radivojević. Sledeće večeri Batler je okusio provod na popularnim narodnjačkim splavovima, a domaćini su ga prvo odveli na splav „Hua Hua“ na Adi Ciganliji.


32991_zabtana-foto-z-ilic_hs.jpg


Dva dana posle obilaženja aktuelnih žurki po Beogradu Džerard je nastavio snimanje u subotu u pet posle podne, a završio je radni dan u nedelju, u pola pet ujutru.

Džerard Batler u „Koriolanu“ igra Tulija Aufidija, zapovednika Volščanske vojske i zakletog neprijatelja rimskog generala Koriolana, koga glumi Ralf Fajns. Na snimanju u krugu Stare šećerane pored kluba KPGT već danima je užurbano, a profesionalni pripadnici Vojske i SAJ-a su važan deo snimanja.


Batler, koji je igrom slučaja na prvu audiciju otišao baš za ulogu Koriolana u londonskom pozorištu, u šali kaže da mu je trebalo deset godina da dobije ulogu.

- Ovo je briljantna adaptacija i za mene je velika čast što ću igrati sa Fajnsom, Vanesom Redgrejv i Brajanom Koksom. Ralf je divan čovek i genije i sa ogromnom strašću je ušao u realizaciju ovog projekta. Budući da on glumi Koriolana, a ja njegovog velikog neprijatelja Tulija Aufidija, Ralf me sada stalno zove Tulije - izjavio je Džerard Batler.


Izvor: Blic/Milica Čule
 
Natrag
Top