Šta je novo?

Banda veverica napokon dolijala

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Банда веверица напокон долијала


Познате као шармантни крадљивци лешника, веверице из јужне Енглеске прешле су на озбиљнија кривична дела. Харајући градом Свиндоном, подигле су и полицију на ноге, јер су поквариле кочнице на седам аутомобила и изгризле телефонске каблове на више кућа.
Трагајући за делинквентима који су на југу Енглеске кварили кочнице аутомобила и пресецали телефонске каблове, полицајци су коначно открили починиоце - банду веверица!
veverice-1.jpg


Полиција енглеског града Свиндона појачала је претходних дана патроле и апеловала на сведоке у нади да ће пронаћи кривце.
veverice-half1.jpg


„Каблови од кочница на седам аутомобила као и телефонски каблови у овој области су уништени", рекао је у петак званичник локалне полиције Пит Чејмберлен.
После детаљних анализа штете на кабловима установљено је да су починиоци веверице.
„У сарадњи са локалном организацијом задуженом за штеточине покушаћемо да решимо проблем", рекао је Чејмберлен.
Стручњаци из удружења за заштиту животиња апелују на становнике Свиндона да проблем са малим неваљалцима не решавају сами тиме што ће им остављати отрове или покушати да их ухвате.
veverice-2.jpg

Животињице које воле све да грицну

Познато је да ове животињице воле да грицкају све, од лешника преко каблова па и до људи, уколико су окружене и нападнуте. На тај начин, упозоравају градске власти, штета може бити већа од покварених кочница и телефона.
Такви нељубитељи веверица би након блиског сусрета са њима морали да посете болницу како би примили заштиту од тетануса.
_spacer.gif
Izvor: RTS
 
Top