Baka skejterka traži odštetu zbog pada

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295
[h=1]Baka skejterka traži odštetu zbog pada[/h]
Blic


Jedna Italijanka u svojoj sedamdesetoj ne misli da je nešto čudno što gradom cirkuliše na skejtu. Ipak, misli da je nedopustivo da opština ulice na održava u boljem stanju. Zbog toga je zapela za rupu i pala, a sada od
nadležnih traži odštetu.

199384_skateboardonwhite_f.jpg



Ne zna se da li je baka nosila štitnike za kolena i laktove, da li je vozila slobodan stil, slalom između prolaznika ili je bila zauzeta izvođenjem nekog trika. Poznato je samo da je skejtborderka u italijanskom gradiću San Stefano zapela točkovima za rupu na ulici i završila na zemlji.


Pošto se povredila, rešila je da traži odštetu od opštine Monte Arđentario. Ovo bi bila samo još jedna u nizu nezgoda koje se dešavaju mnogim skejterima i ništa ne bi bilo čudno da glavna protagonistkinja nije gospođa od 70 godina.

Zapravo do nezgode je došlo još pre nekoliko godina i cela stvar bi prošla neopaženo da baka skejterka sada nije rešila da od gradonačelnika traži da prizna odgovornost zbog lošeg stanja na ulicama. Na kraju krajeva, ko kaže da jedna 70-godišnjakinja ne može da cirkuliše gradom na točkićima kao tinejdžerka? Važno je samo da je asflat ravan, bez rupa. U suprotnom, eto problema. U ovom slučaju problemi su nastupili i za blagajnike opštine koji su dobili zahtev za nadoknadu štete.

Za sada bakin zahtev još stoji, na njemu niko ne radi, a nije precizirana ni suma koju ona potražuje, ali nagađa se da traži da joj isplate samo novac koji je potrošila na ukazanu lekarsku pomoć posle incidenta.
 
Natrag
Top