Avira Premium Security Suite vs Eset Smart Security

dlz

Član
Učlanjen(a)
06.03.2010
Poruka
13
Koji od ova dva paketa je bolji po vama,pre svega kod kog je bolji firewall?Zamolio bih da odgovore samo oni koji su koristili oba paketa.
 

dlz

Član
Učlanjen(a)
06.03.2010
Poruka
13
Znam i sam za razna istrazivanja u kojima je uvek drugi proizvod najbolji,rezultati zavise od onog ko je narucio(platio).Mislio sam da neko od korisnika napise.
 
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Ovde će ti biti rečeno da su oba odlična,ali,prokopaš li malo po stranim ozbiljnijim forumima,videćeš da ih iole tehnički potkovanija ekipa ne uzima za ozbiljno i to baš zbog onog dela koji tebe najviše i interesuje - zaštitnog zida.
Odlučiš li se,ipak,da instaliraš neki od ova 2 (tipujem da će te nagovarati da to bude Esetov program),moj ti je savet da obavezno pribegneš dodatnom ojačavanju "odbrane" :
- nađi neku HIPS-hardening aplikaciju
- instaliraj Sandboxie i surfuj/startuj nepoznate aplikacije/USB-stikove preko njega
- dobar antimalware (čak i free-varijantu) ne propuštaj
- obavezno pravi rezervne slike sistema (Paragon,Akronis...)
 

dlz

Član
Učlanjen(a)
06.03.2010
Poruka
13
Hvala.Pitao sam za ova dva zato sto su "najlaksi" za sistem.Znam da su NIS i KIS dosta bolji,jer sam i njih koristio.Ali mi treba nesto sto jede manje resursa,a da je all in one paket.Koji bi ti stavio?:)
 
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Ja sam,trenutno,na švapskoj verziji KIS-a i muka mi je od nje ! Sve ove godine sam koristio obaška AV (ne Kasperskog) + obaška fw i ,upoređujući to sa ovom varijantom na kojoj sam sada,mislim da je bolja.
Da biram od ta 2 koja si pomenuo,verovatno bih išao na Aviru (zbog boljeg AV-dela) ,potrudio se da je dodatno debelo tapaciram na načine koje pomenuh i držao se podalje od "opasnih" mesta na mreži.
 
Član
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poruka
7
Isprobao sam obadva, između njih biram aviru. Mislim da je s njom sigurnost dosta bolja samo što se ključ uglavnom mijenja svaka tri mjeseca, a istina je da su oba lagana za sistem. Trenutno koristim norton internet security s aktivacijom godinu dana. Isto nije zahtjevan za sistem.
 
Natrag
Top