AVIRA Antivirus Premium

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Jedan od najboljih anti virusa postavi ga i resen problem sa virusima na mom testu je proso super bolji od avire i ako je avira nekad dominirala prije par godina

Sta koristim imam oko 5 laptopova i 5 kop i vecinom na svakoj masini koristim drugciji anti virus na masini koju ja najvise koristim imam postavit
[h=3]Kingsoft AntiVirus [/h]Zato sto cesto radim sa virusima i skidam krakovane programe ovom programu nista ne umakne takode je lagan za sistem i naravno nekad scan jednom nedeljno sa nekim drugim anti virusom da sam siguran da je cist posto ne verujem ni jednom anti virusu svi su suplji i stalno testiram neke anti virus programe i nema sanse da kupm neki anti virus program od oni sto su izmislili virus kako bi to koristili da se obogate
Comodo je lagan isto ali ja netrebam bolju zastitu ne plasim se virusa ako oces dobru zastitu to je comodo imam ga na jednom laptopu postavitog sigurno 4 godine i nisam imo nikakvih problema sa tim laptopom iako sam svasta radio
Necu puno pisati procitaj komentare
[video=youtube_share;qQS3cpvZvoE]http://youtu.be/qQS3cpvZvoE[/video]

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
336
Zato sto ako stvarno zivi u Berlinu kontrole protiv piraterije su im rigorozne!
A preko proksija ce ga malo teze upecati!
Ljudi misle aha zavrsio sam skidanje fajla sa torenta sad sam bezbedan!
E pa nisi taj fajl je jos uvek moguce pratiti cak i posle skidanja tako kompanije prate skidanje fajlova!
Pogotovu onih koji su zasticeni autorskim pravima!
E sad kako prate to mozda moze neko od programera da bolje objasni od mene!
Eto zato preko proksija!

Da, to mi je i palo na pamet, ali sam mislio da čovek živi kod nas ili negde u bliskom okruženju pa me je interesovalo da li su i ovi naši provajderi počeli da prate peer to peer veze. Hvala.

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Sve se snima sta radis na internetu podaci se cuvaju najmanj godinu dana na internetu nema privatnosti podaci se koriste za razne stvari reklame pracenje kriminalaca itd.. posebno ako koristis google stalno se blokiraju razni web sajtovi anti virus programi isto imaju tvoje podatke kad ti scan ceo komp zna sve sta imas unutra peer nije problem pratiti samo vecina ih nije placena za to pa se ne opterecuju time jedino ako previse podataka prode kroz njihov server i opteretis ga onda ti uspore internet sto se tice proksija ako te oce neko pronaci nece ti pomoci proksi sa danasnjom tehnologijom je sve moguce

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Dali Kingsoft antivirus koristis sa Comodo Firewall?
Na koristim zajedno na svakoj masini po jedan razliciti anti virus ne treba mi takvo opterecenje ocu da mi komp radi kao mladic ako ne ides na neke opasne sajtove ne treba ti bolja zastita

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Mozes Comodo Firewall postavit sa bilo kojim anti virusom ali meni ne treba Firewall meni je dobar i windows Firewall ne treba mi bolji

Član
Učlanjen(a)
25.10.2010
Poruka
138
Koja je razlika izmedju Comodo Internet Secyriti i Comodo Internet Secyriti Premium v 6.2 i da li je ovaj drugi bolji i free ,vidim na ovom AV testu gore da je Comodo Internet Secyriti Premium v 6.2 testiran na windows 7 platformi.Izvinjavam se jer samo hocu bolju verziju za moj win 7 (64bitni):dtyste:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.10.2009
Poruka
123
Jedan od najboljih anti virusa postavi ga i resen problem sa virusima na mom testu je proso super bolji od avire i ako je avira nekad dominirala prije par godina

Sta koristim imam oko 5 laptopova i 5 kop i vecinom na svakoj masini koristim drugciji anti virus na masini koju ja najvise koristim imam postavit
[h=3]Kingsoft AntiVirus [/h]Zato sto cesto radim sa virusima i skidam krakovane programe ovom programu nista ne umakne takode je lagan za sistem i naravno nekad scan jednom nedeljno sa nekim drugim anti virusom da sam siguran da je cist posto ne verujem ni jednom anti virusu svi su suplji i stalno testiram neke anti virus programe i nema sanse da kupm neki anti virus program od oni sto su izmislili virus kako bi to koristili da se obogate
Comodo je lagan isto ali ja netrebam bolju zastitu ne plasim se virusa ako oces dobru zastitu to je comodo imam ga na jednom laptopu postavitog sigurno 4 godine i nisam imo nikakvih problema sa tim laptopom iako sam svasta radio
Necu puno pisati procitaj komentare

[video=youtube_share;qQS3cpvZvoE]http://youtu.be/qQS3cpvZvoE[/video]
Hvala na savetu! Obzirom da mi na kompu ističe Bitdefender IS a na laptopu ESET, mislim da ću ih zameniti sa Comodom IS!

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Koja je razlika izmedju Comodo Internet Secyriti i Comodo Internet Secyriti Premium v 6.2 i da li je ovaj drugi bolji i free ,vidim na ovom AV testu gore da je Comodo Internet Secyriti Premium v 6.2 testiran na windows 7 platformi.Izvinjavam se jer samo hocu bolju verziju za moj win 7 (64bitni)
Nema razlike neke vece samo sto su dodate neke nepotrebne stvari sto ti netrebaju

Natrag