Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
Kako mogu da trenutno iskljucim avg 9 jer mi prijavljuje nesto kao virus a znam da nije to?

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
start>run>kucaj msconfig> ides karticu startup i decekiraj avg, apply>ok> restartuj komp i ne bi trebao raditi

Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
Hvala puno. Uspelo je. Pitao bih te sta da radim kada hocu da kopiram neki fajl i on mi izbaci "error:cannot read:.... Da li mogu da u properties promenim nesto i da mi to vise ne izbacuje? Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
Os je windox xp. Rec je o nekom programu koji sam npr na laptopu instalirao bez problema dok mi na pc racunaru stalno izbacuje to, samo kada sam hteo da instaliram taj program. U ostalim slucajevima radi ok.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
pa znaci da ti nije kopiranje problem vec instaliranje, sto ne skines taj isti program sa neta ali sa nekog drugog sajta pa ga pokusas instalirati, u slucaju da ne bude htjelo odradi repair windowsa, to ce ti pomoci ;)

Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
57
sta podrazumeva repair windowsa i kako se to radi? prvi put cujem za to.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
treba ti windows instalacioni disk. Jebiga care, vidim da si malo slabiji sa kompovima, pa ako imas nekog od prijatelja da zna malo bolje raditi obrati se njima da ti srede repair da ti sad ne objasnjavam postupak, ako nemas bas nikog onda nije problem, pomocicemo ti ;)

Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
117
Os je windox xp. Rec je o nekom programu koji sam npr na laptopu instalirao bez problema dok mi na pc racunaru stalno izbacuje to, samo kada sam hteo da instaliram taj program. U ostalim slucajevima radi ok.
slusaj druze nema potrebe za repairom, ja imam AVG, njegov stalni stit ne dozvoljava otvaranje odnosno pokretanje "sumnjivih programa",prilikom instalacije iskljuci stalni stit
avg1.jpg
skini kvacicu sa kvadratica ili u listu sa izuzetcima dodaj datoteku koja te koci(navodni virus)
avg2.jpg
i trebalo bi da radi
avg3.JPG
jos jedna stvar ako ti se pojavi problem zbog krekovanja prvo u ignore listu dodaj putanju do izvora gde se krek nalazi a zatim i do krekovanog fajla jer ti inace nece prog ili igra raditi (avg ce je blokirati) kod mene je to tako pozz...:)

Član
Učlanjen(a)
07.11.2009
Poruka
335
Repair???Zašto to raditi???On se radi u krajnjem slučaju...
Moj savjet...

Skini ovaj program...
AVG Remover ...

Pokreni ga i deinstaliraj AVG...Zatim skini Avast free i instaliraj ga i ne brini više...

Evo ti link za Avast...

Kod:
[url=http://www.avast.com/download-thank-you.php?src=http://files.avast.com/iavs5x/setup_av_free.exe&product=FA&page=free-antivirus-download&locale=en-ww&avast=0]    Avast free   [/url]

Nakon instalacije registruj se...i to je to...

Poslednja izmena:
Natrag