Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Avantura ili prava stvar

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Avantura ili prava stvar

Statistika pokazuje da većina letnjih romansi ne opstane, a da li je u vašem slučaju to bila avantura ili početak ozbiljne priče, možete videti po sledećim stvarimaSUNCE i more opijaju, pa nije ni čudo što nam romanse sa letovanja po povratku u realnost deluju nestvarno. Statistika pokazuje da većina letnjih romansi ne opstane, a da li je u vašem slučaju to bila avantura ili početak ozbiljne priče, možete videti po sledećim stvarima, otkriva stručnjak za veze Trejsi Koks.

- Niste jedini - Ako niste jedina osoba sa kojom se vaš letnji partner "družio" na odmoru, velika je šansa da tu neće biti ničeg ozbiljnog.

- Ozbiljne izjave - Ako vam je druge večeri rekao da ste prava osoba za njega, da nije upoznao nikog kao što ste vi i da vas voli, to nisu baš obećavajući znaci.

- Nezainteresovan za vašu prošlost - Kad se nekom zaista sviđamo, želi da zna sve o nama. Ako vaš udvarač nije bio zainteresovan za priče o vašem životu i prošlosti, znači da je želeo samo zabavu.

- Ne priča o svom životu - Ako sa vama nije želeo da podeli kako njegova svakodnevica van odmora izgleda i čak nije ni pomenuo susret kad se odmor završi, a živite u gradovima koji su blizu jedan drugom, onda vam je to valjda dovoljan znak šta želi.

- Nedostatak svađa - Zvuči nelogično, ali jedna svađa tokom deset dana nije ništa strašno. Ako ste sve vreme cvrkutali, to je potencijalno zabrinjavajući znak, jer je velika verovatnoća da ste se oboje pretvarali, što nije dobra osnova za vezu.

(Novosti)
 
Top