Šta je novo?
Učlanjen(a)
05.11.2014
Poruka
2
Imam problem sa pokretanjem autocom-a 2013.3
Kod pretrage izbacuje mi gresku..."Nije nadjen VCI"
USB/BT Test..VCI ne odgovara
Bluetooht pretraga...nije nadjen VCI
Ne mogu da azuriram

Win xp sp3 tek instaliran...na laptopu nemam nista sem autocoma, nije prikljucen na internet, oba porta otvorena.
Nesto mi je promaklo ali ne znam sta.
Ako je neko imao isti problem molim za pomoc.
Hvala unapred!

Instalacija DS150E (new vci), serial 100251
 
Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
59
Imam problem sa pokretanjem autocom-a 2013.3
Kod pretrage izbacuje mi gresku..."Nije nadjen VCI"
USB/BT Test..VCI ne odgovara
Bluetooht pretraga...nije nadjen VCI
Ne mogu da azuriram

Win xp sp3 tek instaliran...na laptopu nemam nista sem autocoma, nije prikljucen na internet, oba porta otvorena.
Nesto mi je promaklo ali ne znam sta.
Ako je neko imao isti problem molim za pomoc.
Hvala unapred!

Instalacija DS150E (new vci), serial 100251


Mozda je u pitanju ne odgovarajuca verzija programa. Mozda treba DS150E (old vci).
 
Član
Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
23
U instalacijskom disku ima txt datoteka sa točnim postupkom instalacije,korak po korak,treba provjeriti da li je instalacija pravilno napravljena.
Mozda imas noviji laptop sa USB 3.0 ulazom i nemas driver. Provjeriti drivere u device manageru.
 
Učlanjen(a)
05.11.2014
Poruka
2
Problem je bio u softveru. Instalacioni cd koji sam dobio uz autocom nije odgovarao hardveru.
Skinuo sam instalaciju sa neta i sve radi perfektno.
 
Učlanjen(a)
13.11.2015
Poruka
73
I za hardver, odnosno iterfejs postoje firmveri, koji moraju da se usklade sa instalacijom... Ako ti trebaju pisi na pm!
 
Top