auto play win 7 ne radi

Učlanjen(a)
28.12.2013
Poruka
69
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom postavi Value "1" zna či da pustim nulu

Učlanjen(a)
28.12.2013
Poruka
69
ne mogu nači taj servis evo izrezo sam pa vidi

Prilozi

• 1.PNG
    1.PNG
    79,1 KB · Pregleda: 5
  • 2.PNG
    2.PNG
    77 KB · Pregleda: 4
  • 3.PNG
    3.PNG
    77 KB · Pregleda: 4
  • 4.PNG
    4.PNG
    79,4 KB · Pregleda: 4
  • 5.PNG
    5.PNG
    80,2 KB · Pregleda: 4
  • 6.PNG
    6.PNG
    26,7 KB · Pregleda: 4
Učlanjen(a)
28.12.2013
Poruka
69
hvala na odgovoru ali neče,nema ovog u servisima Shell Hardware Detection

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.000
u registru mi je bilo ovo0x000001fd (509) ja sam stavio 0x00000091 (145) restarto pc opet neče?
Potrebno je još izbrisati
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AutoplayHandlers]
"DisableAutoplay"=dword
ili podesiti na "DisableAutoplay"=dword:00000000.
Možeš uraditi ručno ili integrisati .reg fajl u prilogu.

Prilozi

• AutoPlay_on.zip
    429 bajta · Pregleda: 7
Član
Učlanjen(a)
17.07.2012
Poruka
125
Microsoft Autoplay Repair Wizard je program za fix autoplay-autorun,skini ga i tu ce biti autofix.exe,oko 100kb,pokrece se bez instalacije i u par koraka popravlja autoplay opcije,i na kraju samo restartujes komp.Sve to traje nepun minut.Na microsoft zvanicnoj stranici moze da se skine,ali mora se proci Genuine Check.Tako ako nemas original skini sa nekog drugog sajta.Pozzz

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Tu gde si dodao u registry AutoplayHandlers koji ti je shakajada dao da integrises, klik na strelicu i pojavice ti podregistar, gde mozes videti EventHandlersDefaultSelection (otvori i njegov podirektorijum), on odredjuje koji uredjaji, odnosno mediji otvoriti pop-up prozor za izvresnje autoplay opcije, tu direktno manipulises izvrsenje (Explorer) ili samo pop-up za svaki medij posebno.
Proveri da li imas tu StorageOnArrival (on je za storage uredjaje tipa USB), ako nemas, ili ako nece USB da ti otvori Explorer ili pop-up, javi da dodamo i taj key i String u EventHandlers.
U svakom slucaju drago mi je sto si resio problem, meni je sinoc pukao net i nisam mogao dalje pisati, ima jos clanova (kao [B][FONT=Verdana]sHAKaJaada[/FONT][/B]™) koji dobro poznaju registry editor.

Natrag