audio drajver za xp

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.396
Probaj skini "Slim Drivers",instaliraj ga i posle skeniraj sa njim i pokazace ti koje je drajvere skinuo.Te audio drajvere donalduj i instaliraj,posle ce ti traziti restart i to uradi i probaj ton.

Učlanjen(a)
03.12.2013
Poruka
23
Na linku je mogao odmah da se skine taj drajver(na drugoj strani) :) pa je mozda bolje da bookmarkujes tu stranicu :) Tu s ti svi potrebni drajveri. Uvek je bolje skinuti drajver sa sajta proizvodjaca, eventualno sa sajta proizvodjaca komponente, nego eksperimentisati sa raznim programima za nalazenje drajvera od kojih pola je malware i skinuce drajver koji proizvodjac jos nije napravio(naravno da je to veoma malo verovatno), a pola ce skinuti stariji drajver.
Na linku je mogao odmah da se skine taj drajver(na drugoj strani) :) pa je mozda bolje da bookmarkujes tu stranicu :) Tu s ti svi potrebni drajveri. Uvek je bolje skinuti drajver sa sajta proizvodjaca, eventualno sa sajta proizvodjaca komponente, nego eksperimentisati sa raznim programima za nalazenje drajvera od kojih pola je malware i skinuce drajver koji proizvodjac jos nije napravio(naravno da je to veoma malo verovatno), a pola ce skinuti stariji drajver.
Pronašla sam ja sve drajvere na sajtu toshiba. Kad ukucam tačan naziv i model lap topa, onda me odvede na sajt gde nađem baš sve. Sada sam sve drajvere sačuvala pa imam za sledeći put :D hvala i pozzz

Natrag