- Učlanjen(a)
- 05.06.2013
- Poruka
- 38
Rekoh ja da hoće Everest da omane ako nema drajveraa ne kako mi je pokazao everest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Rekoh ja da hoće Everest da omane ako nema drajveraa ne kako mi je pokazao everest.
Na linku je mogao odmah da se skine taj drajver(na drugoj strani) pa je mozda bolje da bookmarkujes tu stranicu Tu s ti svi potrebni drajveri. Uvek je bolje skinuti drajver sa sajta proizvodjaca, eventualno sa sajta proizvodjaca komponente, nego eksperimentisati sa raznim programima za nalazenje drajvera od kojih pola je malware i skinuce drajver koji proizvodjac jos nije napravio(naravno da je to veoma malo verovatno), a pola ce skinuti stariji drajver.
Pronašla sam ja sve drajvere na sajtu toshiba. Kad ukucam tačan naziv i model lap topa, onda me odvede na sajt gde nađem baš sve. Sada sam sve drajvere sačuvala pa imam za sledeći put hvala i pozzzNa linku je mogao odmah da se skine taj drajver(na drugoj strani) pa je mozda bolje da bookmarkujes tu stranicu Tu s ti svi potrebni drajveri. Uvek je bolje skinuti drajver sa sajta proizvodjaca, eventualno sa sajta proizvodjaca komponente, nego eksperimentisati sa raznim programima za nalazenje drajvera od kojih pola je malware i skinuce drajver koji proizvodjac jos nije napravio(naravno da je to veoma malo verovatno), a pola ce skinuti stariji drajver.
Hahaha! Snašla sam se, samo mi je sada veći problem što se malo više greje lap top. Moraću da zatražim ipak stručnu pomoćRekoh ja da hoće Everest da omane ako nema drajvera