Atraktivni modni dodaci

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Atraktivni modni dodaci







Često su upečatljiviji od odeće. U prolećnom stilu dolaze do punog izražaja



Originalnost, elegancija i atraktivnost u izgledu postiže se pomoću modnih dodataka, koji su često upečatljiviji od odeće.

U prolećnom stilu detalji dolaze do punog izražaja, jer nema dugih jakni i mantila koji ih kamufliraju, a nije ni toliko vrućina da bi predstavljali opterećenje za nošenje.

Marama
- možete da je nosite na različite načine, vezanu oko vrata ili oko struka umesto kaiša. Takođe, atraktivno deluje i kada njome ukrasite torbu.

Ručni sat
- osim što je praktičan detalj, efektan je i kao modni dodatak. U trendu su raznobojni ručni časovnici jarkih boja, koji u stil unose opuštenu notu.

Nakit - narukvice,
prstenje i ostali komadi od bižuterije pogodni su za svakodnevno nošenje, odlično se kombinuju uz neformalni ili poslovni stil, doprinose ženstvenosti i eleganciji. Ipak, za svečanije prilike i značajne događaje modni stručnjaci preporučuju isključivo kvalitetne komade nakita od zlata, dragog i poludragog kamenja.

Šnala, mašna, rajf
- kosa je zaštitni znak svake žene, a uz određene dodatke možete da postignete različiti stilski efekat, da delujete mlađe ili ozbiljnije, opušteno ili strogo poslovno.

Naočare za sunce
- okvir naočara trebalo bi da odgovara vašem licu, trendovi se menjaju gotovo svake sezone, ali ukoliko ste našli model koji vam savršeno pristaje, nemojte da eksperimentišete po pitanju oblika. Ukoliko su vam vaše stare naočare dosadile, a dobro vam stoje, nabavite identičan ram druge boje ili model sa staklima u boji.

Kaiš
- izuzetno važan detalj jer dolazi do izražaja već na prvi pogled. Dobar model ili neobičan dizajn može da upotpuni odevnu kombinaciju i promeni izgled.











Izvor: Novosti
 
Natrag
Top